Ο Κίσσας μπορεί

Η ομάδα πλήττεται σε χρόνο ρεκόρ από το γεμάτο αγωνιστικό πρόγραμμα αφού με την αρχή του οι τραυματισμοί ολοένα και αυξάνονται. Στη λίστα των Μίρο, Μπρούσερ και Ζόρζε προστέθηκε από το απόγευμα της Παρασκευής και ο Χιώτης. Ο τερματοφύλακας μας που έκανε όλη την Ευρώπη να παραμιλά αποχώρησε από την προπόνηση με πόνους στους προσαγωγούς και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το πρωί του Σαββάτου έδειξαν ότι υπάρχει μια ευαισθησία που πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερη για να μην υπάρξει υποτροπή.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό πρόκειται για μια σημαντική απώλεια αφού χάνουμε τον πιο πολύτιμη μονάδα. Η απουσία του στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής ήταν εμφανέστατη ενώ δικαιολογημένα κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους. Από την άλλη ο Κίσσας έστω και απρόσμενα καλείται να αρπάξει την ευκαιρία που θα το δοθεί και να μπει από την αρχή στα βαθιά. Αυτή είναι η μοίρα και το τεράστιο ρίσκο για τους τερματοφύλακες αφού κάπως έτσι καθιερώθηκαν παλαιότερα οι Πετρίδης και Παντζιαράς.

Το να αντικατασταθεί επάξια ο Διονύσης Χιώτης είναι ένα στοίχημα και σε επίπεδο τεχνικής ηγεσίας αλλά και διοίκησης αφού το καλοκαίρι αλλά και μετά την είσοδο στους ομίλους, υπήρχε η δυνατότητα απόκτησης τερματοφύλακα αλλά αυτό κρίθηκε από τους υπεύθυνους αχρείαστο…

Ο αγώνας με την ΕΝΠ κάτω από αυτά τα δεδομένα αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία αλλά και δυσκολία αφού οι παίκτες καλούνται να δώσουν απαντήσεις και να αποδείξουν ότι όσο καλές μονάδες και αν έχουμε τα αποτελέσματα είναι προϊόν ομαδικής προσπάθειας. Ο κόσμος με τη σειρά του πρέπει να πεισμώσει ακόμα περισσότερο αφού αποδεικνύεται ακόμα μια φορά ότι είναι πιο δύσκολο να παραμείνεις στην κορυφή παρά να φτάσεις σε αυτή.

Εκτός αποστολής λόγω ενός μικροπροβλήματος έμεινε και ο Κοσόφσκι ο οποίος ούτως ή άλλως θεωρείτο φαβορί για να μείνει στον πάγκο για να πάρει ανάσες μετά την υπερπροσπάθεια του στην Μαδρίτη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!