Ο καθένας στον κόσμο του!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θεωρείται ο πιο πετυχημένος προπονητής που εργάστηκε στο ΑΠΟΕΛ. Αυτό συμβαίνει όχι μόνο λόγω των προπονητικών του ικανοτήτων αλλά γιατί μπόρεσε (ιδιαίτερα στη δεύτερη του θητεία) να αντιληφθεί και να διαχειριστεί αποτελεσματικά κάποιες ιδιαιτερότητες μας. Αντιλαμβανόμενος για παράδειγμα τις υπερβολικές μας αντιδράσεις στα καλά και στα στραβά προσπαθεί με κάθε τρόπο να τις περιορίσει όσο μπορεί. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια χτες προσπάθησε να μας πει ότι η διαφορά των 9 βαθμών δεν μπορεί να θεωρηθεί κάτι ιδιαίτερο. Τίθεται λοιπόν το ερώτημα κατά πόσο οι όποιες προτροπές μπορούν να αγγίξουν τον πιο κάτω οπαδό μας και χιλιάδες άλλους που περιμένουν όσο τίποτα άλλο την επίσημη στέψη.

Παρόλο που μπορεί να θεωρηθεί παράλογο στον ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή υπάρχουν δυο διαφορετικοί κόσμοι! Ο ένας είναι αυτός της σοβαρότητας, της αυτοσυγκράτησης και της προσήλωσης στον επόμενο αγώνα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να είναι ο κύριος εκφραστής του. Από την άλλη είναι ο κόσμος των οπαδών μας που θεωρούν ότι αυτή η ομάδα δεν μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα και πως είναι θέμα χρόνου να τρελαθούμε όλοι κανονικά.

Η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν έρχεται εύκολα και πως η δήλωση του Γιοβάνοβιτς ότι θα υποφέρουμε πολύ μέχρι να στεφθούμε και μαθηματικά πρωταθλητές, θα πρέπει να μας προβληματίσει λίγο. Όποια σκοπιμότητα και αν υπάρχει πίσω από τη συγκεκριμένη δήλωση δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η προσπάθεια θα πρέπει να εντατικοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες. Αν επαναπαυτούμε θα κάνουμε μόνοι μας πιο δύσκολα τα πράγματα και δεν χρειάζεται να μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία.Ο αγώνας Ολυμπιακός vs ΑΠΟΕΛ θα μεταδίδεται ζωντανά το Σάββατο 12/03 η ώρα 18:00 και στο διαδίκτυο μόνο για κάτοικους εξωτερικού από την ιστοσελίδα cfa.ltvliveweb.com

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!