Ο καλύτερος κριτής

Η μεταγραφική περίοδος εξιτάρει τους οπαδούς μας και δίνει την καλύτερη αφορμή στα μέσα ενημέρωσης να παραμυθιάσουν πολλούς τάσσοντας μεταγραφικές βόμβες και διάφορα συναφή. Ως τέτοια επιχειρήθηκε από κάποιους να παρουσιαστεί και η απόκτηση του Μακρίδη και ο καθένας μπορεί να κρίνει αν η συγκεκριμένη προσθήκη μπορεί να χαρακτηριστεί ως βόμβα. Ο ΑΠΟΕΛ επιχειρεί να στελεχώσει ένα ρόστερ που θα αποδειχτεί καλύτερο και πιο ανθεκτικό από το περσινό και η γενική εντύπωση είναι πως βαδίζει στη σωστή κατεύθυνση.

Ο καλύτερος κριτής για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά και της ομάδας στο σύνολο της είναι το γήπεδο. Σε αυτό θα κριθούν όλοι οπότε οι όποιες εκτιμήσεις γίνονται σήμερα βασίζονται σε υποκειμενικά κριτήρια. Ιδιαίτερα για κάποιους νεοφερμένους όπως τον Λεάλ το μόνο (και μη επαρκές) δείγμα γραφής είναι ένα βίντεο στο youtube. Εννοείται ότι το βιογραφικό είναι ένα στοιχείο που λαμβάνεται σοβαρά υπόψη αλλά και πάλι είδαμε παραδείγματα παικτών που δεν εξέπληξαν θετικά ή και αρνητικά σε σχέση με την προϋπηρεσία τους.

Μια άλλη πτυχή που πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι η χρονική στιγμή που θα αρχίσει να κρίνεται η ομάδα και ο νέος προπονητής. Οι ανυπόμονοι αναμένουν ότι τα πρώτα δείγματα γραφής πρέπει να αποτυπωθούν μέσα από τα φιλικά. Οι πιο ρεαλιστές θέλουν να δουν μια έτοιμη ομάδα που θα κάνει το αυτονόητο στον δεύτερο προκριματικό και στη συνέχεια θα βελτιώνεται συνεχώς.

Ο Πασιένσια και το επιτελείο του έχουν πολλές και σημαντικές προκλήσεις. Σε λιγότερο από ένα μήνα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αρχίζουν και τότε θα αρχίσουν να κρίνονται όλοι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!