Ο Τιμούρ τσεκάρει παγκίτες

Ο Κετσπάγια γνωρίζει πολύ καλά τι εστί ΑΠΟΕΛ και αυτός ήταν ένας από τους κύριους λόγους που κρίθηκε ως ο καταλληλότερος για να διαδεχθεί τον Πασιένσια. Παρόλα αυτά το σημερινό φιλικό έχει τη χρησιμότητα του αφού ο προπονητής μας θα έχει την ευκαιρία να δει πως λειτουργούν κάποιοι παίκτες σε συνθήκες αγώνα. Ο αγώνας με τον ανέτοιμο Ολυμπιακό στον Αρχάγγελο θα δώσει την ευκαιρία σε παίκτες με ελάχιστο ή καθόλου χρόνο συμμετοχής να δείξουν το βαθμό ετοιμότητας τους και όχι μόνο.

Κοτίνα, Ιωάννου, Τσόκο είναι περιπτώσεις παικτών που θα αγωνιστούν και που ο  Κετσπάγια έχει ανάγκη να τους δει για να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη. Για τον Νικόλα Ιωάννου για παράδειγμα πού ήρθε από τον Γιουναϊτετ ως ένας παίκτης με τρομερές προοπτικές θα είναι σημαντικό να αποφασιστεί αν πράγματι μπορεί να θεωρηθεί επιλογή για τον αριστερό άκρο της άμυνας.

Περίπου τα ίδια ισχύουν και για τον Τσόκο τον οποίο ουσιαστικά είχε σκαρτάρει ο Πασιένσια γεγονός που οδήγησε και στην απόφαση για απόκτηση ενός ακόμα παίκτη, η οποία μπήκε στο ψυγείο μετά τον αποκλεισμό από το Champions League.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!