Πάμε για το διπλό

Μπορεί τα δεδομένα να καθιστούν σε πολλούς τον Απόλλωνα φαβορί για τη νίκη αλλά η ομάδα μας πάει στο Τσίρειο με στόχο την νίκη. Οι τραυματισμοί αλλά και η πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα της Λεμεσού να αγχώνουν πολλούς από εμάς αλλά και πάλι η απόδοση του ΑΠΟΕΛ θα είναι το βαρόμετρο. Ζητούμενο όπως έχει επισημάνει και ο προπονητής μας είναι η συνεχής βελτίωση έτσι ώστε να φύγουμε από μια πολύ δύσκολη έδρα με βαθμολογικό κέρδος. Και όπως έχουμε αποδείξει πολλές φορές όχι μόνο θέλουμε αλλά μπορούμε.

Πάθος, καθαρό μυαλό και σωστή αγωνιστική συμπεριφορά είναι βασικά στοιχεία που πρέπει να έχουν για να επικρατήσουμε. Έστω και αν δεν το παραδέχεται δημόσια κανείς η απρόσμενη ισοπαλία με τη Σαλαμίνα επηρέασε περισσότερο από ότι έπρεπε τους ποδοσφαιριστές μας. Η νίκη επί της ΑΕΛ έφερε την ομάδα και πάλι σε νικηφόρο πορεία και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία πρέπει να δώσουν μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό στο Τσίρειο. Καλούνται να δείξουν ότι θέλουν τη νίκη περισσότερο από τους Απολλωνίστες οι οποίοι μετά τη τελευταία τους νίκη έχουν ξεφύγει.

Στον αγωνιστικό τομέα τα πράγματα μόνο ο Γιοβάνοβιτς ξέρει ποιοι θα αγωνιστούν έτσι η αγωνία συνεχίζεται. Θεωρητικά ο προπονητής μας έχει μια επιλογή λιγότερη αφού ο Μπρέσκα πόνεσε κάπου και τέθηκε εκτός αποστολής. Η μεγάλη απόφαση αφορά το κατά πόσο θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Χαραλαμπίδης ο οποίος προπονείται κανονικά και θεωρείται πιο έτοιμος από τους γνωστούς τρεις.

Το πιο καθοριστικό παιχνίδι θα είναι σε ατομικό επίπεδο και για τον Κίσσα ο οποίος αναμένεται να αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Χιώτη. Ο νεαρός και διεθνής πλέον τερματοφύλακας πήρε αρκετά λεπτά συμμετοχής σε προηγούμενους αγώνες και το ζητούμενο πλέον είναι να με τη βοήθεια των υπολοίπων να ανταποκριθεί σε έναν αγώνα υψηλού κινδύνου.

Ο κόσμος πιστεύει στην ομάδα και θέλει όσο τίποτα το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα Η ανταπόκριση και θέληση χιλιάδων να βρεθούν στο Τσίρειο επιβεβαιώνει ότι σε έναν ακόμα δύσκολο εκτός έδρας αγώνα χιλιάδες οπαδοί μας θα αποτελέσουν το δωδέκατο παίκτη.

ΑΡΧΗ ΣΤΑ PLAY OFF
Ξεκινούν τα play off και σήμερα (13/03 – 19:00) η ομάδα μας αγωνίζεται με την άεκ στο Λευκόθεο. Είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε κοντά στην ομάδα και να στηρίξουμε τους παίχτες μετά την νίκη που πέτυχαν στο άδειο ‘Ελευθερία’ λόγω της τιμωρίας από την FIBA .

Η ομάδα δείχνει να βρίσκει τον παλιό καλό της εαυτό μετά την προσθήκη των δύο playmaker ( Atkins και Mokongo ). Στον αγώνα αύριο ο Χριστόπουλος θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους νέους παίχτες ώστε να είναι έτοιμοι για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Roanne στις 23/03.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!