Παραμένουν ανοικτά τα μεγάλα κεφάλαια

Μπορεί να έκλεισε ο κύκλος των ανανεώσεων με τον ΑΠΟΕΛ να κρατά στο ρόστερ αυτούς που έκριναν απαραίτητους οι υπεύθυνοι αλλά τα μεγάλα θέματα που θα καθορίσουν και το κατά πόσο θα υπάρξει η αναγκαία βελτίωση παραμένουν ανοικτά. Αναφερόμαστε στις μεταγραφικές προσθήκες που πρέπει να γίνουν προκειμένου να μπορέσει η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη από πέρσι και έτοιμη στην προσπάθεια της να συμμετάσχει και φέτος στους ομίλους του Champions League. Η απουσία του Πάρντο στο πρώτο μισό της χρονιάς κάνει αναγκαία την απόκτηση ενός τουλάχιστον τερματοφύλακα ο οποίος θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Αυτό μάλιστα πρέπει να γίνει άμεσα αφού έστω και αν η συγκεκριμένη θέση δεν επηρεάζει την ομοιογένεια της ομάδας είναι σημαντικό να έχουμε από την αρχή τον αντι Πάρντο προκειμένου να μάθει και ο ίδιος τους συμπαίκτες του.

Λέμε για τουλάχιστον ένα τερματοφύλακα γιατί είναι πολλοί αυτοί που δεν αισθάνονται άνετα στο να είναι ο Κίσσας ο δεύτερος, όσο και αν αυτό μπορεί να θεωρηθεί υπερβολικό ή άδικο.

Το άλλο κεφάλαιο που παραμένει ανοικτό και ήδη δημιουργεί κάποια νευρικότητα είναι αυτό των παικτών που θα στελεχώσουν την επιθετική γραμμή. Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται παίκτες που θα του προσδώσουν τη δημιουργικότητα και εκτελεστική ικανότητα που του λείπει. Η ζωή χωρίς τον Αλωνεύτη θα πρέπει να γίνει συνήθεια σε όσους δεν το έχουν καταλάβει ενώ θυμίζουμε ότι πλέον δεν έχουμε ούτε τον Μαντούκα που κουβάλησε την ομάδα στο πρώτο μισό της περσινής χρονιάς.

Η παραμονή του Τζιμπούρ είναι στον αέρα και όπως φαίνεται και από την υπόθεση Κορομινάς ο ΑΠΟΕΛ και η Κύπρος γενικότερα δεν είναι στις πρώτες επιλογές παικτών που αγωνίζονται ή θέλουν να αγωνιστούν σε καλύτερα πρωταθλήματα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!