Παραμονή στην κορυφή

Το ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει το απόγευμα της Κυριακής την Πέγεια στον τελευταίο αγώνα μας για το 2009. Μια ονειρική χρονιά ολοκληρώνεται και το ζητούμενο όπως κάθε φορά είναι η νίκη. Νίκη που θα μας διατηρήσει στην κορυφή και ανεξαρτήτως με πόσοι άλλοι βρίσκονται σε αυτή μαζί μας, θα δημιουργήσει τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη νέα χρονιά. Μπορεί στην ομόνοια να έχουν βρει το λάθος και να πιστεύουν ότι αυτό είναι ο Λεμονής αλλά αυτό που προέχει είναι το τι κάνει η δικιά μας ομάδα. Οι απουσίες είναι σε έναν ακόμα αγώνα πολλές και σημαντικές και η μόνη ελπίδα πλέον είναι όπως η διακοπή που έρχεται βοηθήσει στο να βελτιωθούν κάπως τα πράγματα.

Χτες επισημοποιήθηκε ότι ο Χιώτης δεν προλαβαίνει τον αγώνα γεγονός που δίνει αρκετό χρονικό διάστημα στον Κίσσα να προετοιμαστεί ψυχολογικά και να επιβεβαιώσει ότι μπορεί να αναπληρώσει το κενό. Η αμυντική γραμμή και γενικότερα λειτουργία της ομάδας θα πρέπει να ανταποκριθεί σωστά παρά τις απουσίες απέναντι σε μια ομάδα η οποία είναι κίνδυνος θάνατος στις αντεπιθέσεις. Αυτό είναι κάτι που εντόπισε και δημοσία ο Γιοβάνοβιτς και το πλάνο του προβλέπει εξουδετέρωση του Σεμέδο και της παρέας του.

Στα μετεγραφικά δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό αφού η εβδομάδα ολοκληρώνεται χωρίς την ανακοίνωση απόκτησης του Φερνάντες που περίμεναν όλοι. Ο Γιοβάνοβιτς επιβεβαιώνει ότι ανεξαρτήτως μεταγραφικής περιόδου και πίεσης δεν πρόκειται να βιαστεί να πάρει αποφάσεις, έστω και αν αυτό δημιουργεί νευρικότητα σε κόσμο και διοίκηση. Θεωρείται δεδομένο ότι οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και το ζητούμενο πλέον είναι να κλείσουν.

Απόψε πάμε Λευκόθεο
Το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ υποδέχεται απόψε στις 7.30 τον Απόλλωνα σε έναν αγώνα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό αν θα παραμείνουμε μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Η διοίκηση με σχετική ανακοίνωση καλεί τους οπαδούς μας να βρεθούν και αυτή τη φορά στο πλευρό των παικτών αφού η παρουσία τους αποτελεί βαρόμετρο

Μετά από καιρό και λόγω της γνωστής τιμωρίας η ομάδα μας επιστρέφει στη φυσική της έδρα και ο κόσμος πρέπει να κάνει ότι πρέπει για να μη φανεί η απουσία του τραυματία Σάλιβαν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!