Πρώτα η Αλκή και μετά τα γενέθλια

Η διοίκηση αντιλαμβανόμενη ότι εύκολα μπορεί να αποπροσανατολιστούν όλοι διαρρέει εδώ και λίγες μέρες ότι οι εκδηλώσει που θα γίνουν την Κυριακή με αφορμή τα 84 χρόνια του ΑΠΟΕΛ θα είναι σεμνές. Χτες επιβεβαιώθηκε ότι το πιο σημαντικό πράγμα αυτό το Σαββατοκυρίακο είναι να συνεχίσουμε το σερί νικών και ο Γιοβάνοβιτς επιχείρησε να μας το θυμίσει με το δικό του τρόπου. Οι δυο νίκες της Αλκής ήρθαν σε εκτός έδρας αγώνες επί του Απόλλωνα και της Αεπ. Είναι μια καλή και έμπειρη ομάδα δήλωσε χτες ο προπονητής μας ενώ εμείς θα προσθέσουμε ότι ως προέκταση της ομόνοιας έχει το κίνητρο να βοηθήσει και την μητρική ομάδα.

Ο αγώνας με μια ομάδα που θα κάνει μάχη για να διατηρηθεί στην κατηγορία είναι μια πρόκληση για τους παίκτες μας οι οποίοι πρέπει να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα και σε συνδυασμό με την καλή απόδοση να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά. Πέραν του Μαρσίνιο δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα, οπότε το ζητούμενο είναι ποιος θα μείνει εκτός αποστολής. Δύσκολα θα δούμε ουσιαστικές αλλαγές όμως στο αρχικό σχήμα τόσο σε σχήμα όσο και σε άτομα. Ο Χαραλαμπίδης όπως είναι γνωστό δηλώνει πανέτοιμος και ίσως να είναι η μια αλλαγή στο αρχικό σχήμα.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και αν θα έχει χρόνο συμμετοχής ο Ζόρζε ο οποίος πριν τον τραυματισμό του ήταν βασικός αλλά και ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής. Ο Κόντης από την άλλη εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και δείχνει ότι δεν θα την αφήσει να πάει χαμένη..

Οι εκδηλώσεις για τα γενέθλια μας
Η μέρα αλλά και ώρα έναρξης του αγώνα προσφέρονται για να ξεπεράσουμε τις 10 χιλιάδες, ενώ και οι καιρικές συνθήκες προβλέπονται καλές. Η διοίκηση αποφάσισε τις πιο κάτω ενέργειες για να θυμίσει σε όλους τα γενέθλια του ΑΠΟΕΛ

– Θα τιμηθεί μεταθανάτια ο Ιάκωβος Φιλίππου για τη συνεισφορά του.

– Θα τιμηθεί ο φροντιστής της ομάδας Αντωνάκης Λουκά για την αφοσίωση του στην ομάδα τα τελευταία 40 χρόνια!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!