Πόσο θέλουμε το 3ο συνεχόμενο;

Η φετινή αγωνιστική περίοδος αποτελεί μια χρονιά που παλεύει για να γραφτεί με ολόχρυσα γράμματα στο μεγάλο και πλούσιο λεύκωμα της ΑΠΟΕΛίστικης ιστορίας. Είναι η πρώτη φορά μετά το 1938 και μόλις η δεύτερη στην πλούσια ιστορία του ΑΠΟΕΛ  που η ομάδα μας διεκδικεί ένα τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Η σημασία μιας τέτοιας επιτυχίας έχει ασφαλώς πολλές και παράπλευρες διαστάσεις και παραμέτρους: συναισθηματικές, αγωνιστικές, οικονομικές και εμπορικές. Πόσο όμως συμβάλουμε όλοι εμείς στο να γίνει πραγματικότητα αυτό το τεράστιο επίτευγμα;

Ο ΑΠΟΕΛ διανύει δυστυχώς μια χρονιά που το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η γενική νωχελικοτητα. Η αγωνιστική παρουσία της ομάδας μέχρι σήμερα δεν είναι αυτή που θα γέμιζε με ενθουσιασμό και ικανοποίηση τον κόσμο, ο οποίος με την σειρά του αδυνατεί να παίξει ‎πρωταγωνιστικό και καταλυτικό ρόλο ως προς το να αντιστραφεί αυτή η εικόνα. Η γενική παρουσία μας στις κερκίδες έχει σταματήσει να εμπνέει την ομάδα και να της δίνει την επιπλέoν ώθηση εκεί και όπου την χρειάζεται.

Μας απομένουν λιγότερες από 100 μέρες για να γνωρίζουμε αν ο ΑΠΟΕΛ θα χαράξει άλλον ένα χρυσό πυλώνα στην πορεία του στον χρόνο κερδίζοντας το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα, στέλνοντας την ‎ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της για το back to back στο Champions League.

Αύριο, ξεκινά η τελευταία φάση του πρωταθλήματος και ο ΑΠΟΕΛ ως συνήθως καλείται να αντιμετωπίσει τα επιπλέων κίνητρα που βρίσκει κάθε αντίπαλος όταν αγωνίζεται απέναντι μας. Έχουν μείνει 10 αγώνες στους οποίους η ομάδα μας θα πρέπει με καθυστέρηση να αποδείξει ότι το μέταλλο του πρωταθλητή είναι αυτό με το οποίο είναι φτιαγμένη και ξέρει να το προβάλει όταν τα πράγματα σοβαρεύουν.

Η ιστορία γράφεται με θυσίες και αγώνες. Στο χέρι μας είναι να παλέψουμε σκληρά για να καταφέρουμε να ζήσουμε αυτή την ιστορική επιτυχία του ΑΠΟΕΛ και να νιώθουμε περήφανοι ότι συμμετείχαμε σε άλλη μια μοναδική ιστορική στιγμή της ομάδα μας.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!