Ραντεβού με την ιστορία

Η δήλωση του Μαρίνου Σατσιά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας ότι πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες στην ιστορία μας δεν έχει καμία δόση υπερβολής. Η σειρά των αγώνων με την Παρτιζάν θεωρείται κρίσιμη αφού αν καταφέρουμε να προκριθούμε θα γίνουμε η πρώτη κυπριακή ομάδα που θα συμμετάσχει στους ομίλους του europa cup . Παράλληλα το όνειρο για συμμετοχή στους αντίστοιχους ομίλους του champions league θα διατηρηθεί ζωντανό και μακριά από οποιοδήποτε άγχος θα κυνηγήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε. Είναι για αυτό που το βράδυ της Τετάρτης το ΓΣΠ θα είναι ασφυκτικά γεμάτο. Άπαντες αντιλαμβάνονται τα πιο πάνω και θέλουν να βρεθούν δίπλα στην ομάδα μας. Ο εντυπωσιακός παλμός του αγώνα με τη Στρεινμουρ αναμένεται να είναι ακόμα πιο έντονος αφού ακόμα και ο κόσμος δηλώνει έτοιμος για τη δική του υπέρβαση. Αυτό δείχνει εξάλλου και η προπώληση των εισιτηρίων που θεωρείται πρωτόγνωρη για την εποχή.

Όπως γράψαμε και τις προηγούμενες μέρες οι προπονητές των δυο ομάδων φρόντισαν να μάθουν τα πάντα για τον αντίπαλο. Το σερβικό λόμπι κλήθηκε να βοηθήσει και τους δυο, πράγμα που έγινε και το τι απομένει να δούμε τώρα είναι ποιού προπονητή οι παίκτες θα καταφέρουν να φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα. Οι παίκτες μας δείχνουν να έχουν επίγνωση των δυσκολιών αλλά δεδομένη είναι και η θέληση τους για την υπέρβαση που θα μας κάνει ακόμα πιο γνωστούς στην Ευρώπη.

Έχουν γραφτεί πολλά για το πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και όσο πλησιάζει ο αγώνας πληθαίνουν τα ρεπορτάζ και οι προβλέψεις που θέλουν τον Σέρβο προπονητή να προτιμά τη συμμορία των έντεκα που στην περσινή χρονιά των έβγαλε ασπροπρόσωπο. Με αυτά τα δεδομένα τα ενδεχόμενο να δούμε την ίδια εντεκάδα όπως αυτή του πρώτου αγώνα με τη Στεινμουρ δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Κάποιες αλλαγές μπορούν να θεωρηθούν λογικές αφού ο Αλεξάνδρου για παράδειγμα που δεν αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο αγώνα έδειξε στον επαναληπτικό ότι παραμένει από τις πιο αξιόπιστες μεσοεπιθετικές επιλογές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!