Σε εξέλιξη ο προγραμματισμός

Αθόρυβα αλλά δυναμικά ξεκίνησε να παίρνει σάρκα και οστά το πλάνο του καλαθοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ. Ψες έφτασε στα χέρια των διοικούντων υπογραμμένο το συμβόλαιο που είχε σταλεί στον Miah Davis . Για όσους ασχολήθηκαν με την κυπριακή καλαθόσφαιρα την περσινή χρονιά γνωρίζουν ότι πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή. Ο παίχτης ήταν ο βασικός playmaker της αέλ και ο Γιάννης Χριστόπουλος τον είχε θέσει σαν η νούμερο ένα επιλογή για να ξεκινήσει να χτίζει την ομάδα.

Παράλληλα ο ΑΠΟΕΛ απέσπασε την υπογραφή από τον Γιώργο Νεοφύτου που αγωνιζόταν πέρσι στην άεκ και στην ομάδα επιστρέφει ο Σωκράτης Σωκράτους. Επίσης η ομάδα συμφώνησε και με τον Μιχάλη Ματσεντίδη για την θέση του δεύτερου βοηθού. Στο πόστο του Team Manager υπάρχει συμφωνία με την κα. Μαρία Ξηρού.

Οι προσπάθειες για να παραμείνει ο Dozet δεν καρποφόρησαν αφού βρήκε συμβόλαιο με διπλάσια χρήματα στη Βοσνία. Ο Heath παραμένει στα υπόψην με την υπόθεση του να παρουσιάζει δυσκολίες αφού έχει πάρα πολλές προτάσεις λόγω της περσινής χρονιάς.

Ευρωπαϊκό παιχνίδι
Για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση προκλητικά αρνήθηκε να παραχωρήσει το Ελευθερία για το Ευρωπαικό παιχνίδι της ομάδας μας αφήνοντας μας στο έλεος της FIBA. Ο ΚΟΑ για πολλοστή φορά δεν προστάτευσε το σωματείο και χρειάστηκαν οι προσωπικές σχέσεις μελών της διοίκησης με αξιωματούχους της FIBA για να μας δοθεί ειδική άδεια να αγωνιστούμε στο Λευκόθεο που δεν είναι κατάλληλο με κίνδυνο να δεχτούμε αρκετά ψηλά προστίματα . Το παιχνίδι θα είναι την Τρίτη 28/09 με αντίπαλο την ξακουστή Benetton Treviso και θα είναι μια καλή ευκαιρία να δείξει η ομάδα επίπεδο και χαρακτήρα.

Καινοτομίες του Σωματείου
Σε σημαντικές αλλαγές θα προχωρήσει όσο αφορά την οργάνωση του τμήματος η νέα διοίκηση. Υπάρχει καταρχήν συμφωνία με εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο ευρωπαϊκών προτύπων που θα προσφέρει στην ομάδα ιατρική και εργομετρική υποστήριξη σε επίπεδα εντυπωσιακά. Ακόμη, συγκροτήθηκε ειδική ομάδα εντός συμβουλίου που θα έχει σαν ευθύνη την αναβάθμιση του χώρου του Σωματείου αφού η κατάσταση που επικρατεί είναι τραγική. Αίσθηση θα προκαλέσουν οι νέες στολές της ομάδας που είναι πραγματικά επιβλητικές. Η παρουσία μελών του Δ.Σ. του Σωματείου στο Δ.Σ. της εταιρείας και αντίστροφα καταδεικνύει το ότι φέτος αναμένεται να υπάρχει στενότατη συνεργασία προς όφελος και των δύο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!