Σοβαρά για να κρατήσει το σερί

Η εβδομάδα άρχισε με τον καλύτερο τρόπο μετά τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΛ και η νέα πρόκληση ακούει στο όνομα Απόλλων. Η ομάδα μας παρά την πίεση του champions league ξεκίνησε ένα εντυπωσιακό σερί που την έφερε μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Το ζητούμενο πλέον και λαμβάνοντας υπόψη τον πανικό που επικρατεί στο στρατόπεδο του παραρτήματος είναι να πιάσουμε κορυφή. Για να γίνει αυτό απαιτείται να κερδίσουμε τον Απόλλωνα το μεσημέρι της Παρασκευής. Η αποστολή μας δε θα είναι εύκολη κάτι που προσπάθησε να επικοινωνήσει και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις τελευταίες δηλώσεις του. Ο Απόλλωνας θέλει να έχει βαθμολογικό κέρδος και μέσω των διαφόρων δηλώσεων είναι ξεκάθαρο ότι θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους.

Τα πάντα εξαρτώνται από το ΑΠΟΕΛ και είναι για αυτό που με την απαιτούμενη σοβαρότητα και απόδοση θα πετύχουμε το στόχο μας. Οι απουσίες των Κόντη και Αλεξάνδρου δημιουργούν νέα δεδομένα αφού στην εντεκάδα θα επανέλθει μετά από καιρό ο Μπρούσερ ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου επιστρέφει και ο Χαραλαμπίδης. Από τον Μπίδη αναμένονται πολλά αφού καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της οργάνωσης με τρόπο που θα κάνει την ομάδα μας απειλητική.

Ένα ερωτηματικό την απάντηση του οποίου γνωρίζει ο προπονητής είναι ποιος θα προτιμηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Χατζι προπονείται εδώ και μέρες σε φουλ ρυθμούς και το μόνο που φαίνεται να προβληματίζει είναι το να μπει σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα προερχόμενος από αποχή αρκετών εβδομάδων. Από την άλλη ο Ηλία είναι ετοιμοπόλεμος και παρόλο που δε βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φόρμα ίσως πάρει θέση βασικού και αυτή τη φορά.

Ερωτηματικό και ο κόσμος
Η ΚΟΠ αποφάσισε να στερήσει από χιλιάδες οπαδούς μας να πάνε στο γήπεδο, το επίσημο ΑΠΟΕΛ το δέχτηκε και το ερώτημα είναι πόσοι θα καταφέρουν να πάνε γήπεδο. Οι καιρικές συνθήκες δεν αναμένεται να είναι ευνοϊκές γεγονός που μεγαλώνει το πρόβλημα ενώ και ο ορισμός του Καπιτανή εντάσσεται σύμφωνα με κάποιους στην προσπάθεια του Κουτσοκούμνη να ευθυγραμμιστεί με τα θέλω του Μιλτή. Όσοι βρεθούν στο ΓΣΠ πρέπει να κάνουν το γήπεδο πραγματική έδρα αλλά και να δείξουν αυτοσυγκράτηση ότι προκλήσεις και αν υπάρξουν από οποιονδήποτε Σαγκοι ή διαιτητή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!