Σπρώξιμο αυτοί, ομάδαεμείς

Κάπως έτσι θέλουμε και θα επιδιώξουμε να είναι τα δεδομένα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Το παράρτημα του ΑΚΕΛ καταφέρνει να παραμένει στη δεύτερη θέση με ύποπτες διαιτησίες. Από την άλλη το ΑΠΟΕΛ δείχνει ότι με την επιστροφή των τραυματιών αλλά και τις προσθήκες που έγιναν ότι μπορεί και θα κάνει τα πάντα για να διατηρηθεί στην κορυφή. Το 5-0 επί του Ερμή που μας έδωσε από τον πρώτο αγώνα την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, έγινε δεκτό με τεράστια ικανοποίηση από όλους. Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς δεν ήταν μόνο σοβαροί αλλά πρόσφεραν θέαμα στους λίγους ηρωικούς οπαδούς μας αλλά και σε χιλιάδες που είδαν τον αγώνα από την τηλεόραση. Με ομαδικές ενέργειες αλλά και την κλάση κάποιων παικτών να είναι ευδιάκριτη το 5-0 ήταν το επιστέγασμα μιας άψογης βραδιάς.

O αγώνας προσφερόταν για να πάρουν χρόνο συμμετοχής κάποιοι παίκτες και αυτό έγινε με τους Γκριτσάροφ και Κουτσόπουλο να ξεκινούν βασικοί. Το ντεμπούτο του τριαντάχρονου αμυντικού μπορεί να θεωρηθεί ιδανικό αφού παρά τον περιορισμένο χρόνο που είχε με τους συμπαίκτες του, έδειξε ότι θα δώσει πολύτιμες λύσεις. Πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, ταχύς και με συχνές αλλά προσεκτικές προωθήσεις θύμισε Πουρσαϊτίδη! Το γκολ θα τον βοηθήσει ακόμα περισσότερο στον ψυχολογικό τομέα και όπως φαίνεται ακόμα ένας άγνωστος για τον κόσμο παίκτης έχει όλα τα εχέγγυα για να προκύψει υπερπολύτιμη μεταγραφή.

Άξιος αναφοράς είναι και ο Κοσόφσκι ο οποίος ότι κίνητρα και αν έχει αποδεικνύει με την απόδοση του την μεγάλη του κλάση. Στο αγώνα κυπέλλου επανήλθε στο δεξιό άκρο της μεσάιας γραμμή και ήταν ο παίκτης από τον οποίου περνούσε περισσότερο η μπάλα. Έτρεξε, τροφοδότησε τους συμπαίκτες του ενώ οι φαρμακερές του σέντρες ήταν μισό γκολ.

Με τον Παουλίστα να παίρνει ανάσες και τον Ζέρζε να μένει στον πάγκο γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι με φυσιολογικό αριθμό τραυματιών, το ΑΠΟΕΛ διαθέτει ένα πανίσχυρο σύνολο. Με σοβαρότητα καλούμαστε να πάρουμε ακόμα έξι βαθμούς στους επόμενους αγώνες πρωταθλήματος με Άρη και ΑΠΕΠ. Έτσι θα πάμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στα ντέρπι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!