Τέλος με νίκη

Αλλιώς φανταζόμασταν τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος αλλά η ουσία είναι ότι όσο αδιάφορος και αν είναι για τον κόσμο, εξακολουθεί να θεωρείται σημαντικός. Η δεύτερη θέση είναι εφικτή και κάτι που θέλει ο προπονητής μας για λόγους που έχει αναλύσει πολλές φορές. Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο δεν αρκεί να κερδίσουμε τον Απόλλωνα αλλά να έχει βαθμολογικές απώλειες και η Ανόρθωση στον αγώνα της με το παράρτημα. Το ΑΠΟΕΛ λοιπόν που έδειξε να μην μπορεί να αντέξει το βάρος και των δυο διοργανώσεων (πρωτάθλημα και κύπελλο) και λίγες μέρες πριν τον ακόμα πιο σημαντικό τελικό κυπέλλου καλείται να κερδίσει τον Απόλλωνα.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ένα μισοάδειο ΓΣΠ και από τη στιγμή που και οι παίκτες του Απόλλωνα θα έχουν στο μυαλό τους τον τελικό της ερχόμενης εβδομάδας ίσως να μην είναι δύσκολο να πετύχουμε ένα γκολ. Το σίγουρο είναι ότι ο προπονητής δε θα ρισκάρει τη συμμετοχή κάποιων παικτών προκειμένου να τους προφυλάξει ή και να τους ξεκουράσει.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Πέραν του Πουρσαϊτίδη που όπως προβλέπουν όλοι θα προφυλαχθεί ίσως πάρουν κάποιες ανάσες οι Μοράις και Ζεβλάκοφ. Στον Πολωνό έπεσε όλο το επιθετικό βάρος από την ημέρα που τραυματίστηκε ο Μίρο και παρόλο που δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί, δίνει πολλές δυνάμεις. Ο Πορτογάλος δείχνει να θέλει αλλά να μην μπορεί να κάνει αυτά που θέλει στη μεσαία γραμμή, αφού βρίσκεται στα όρια της πλήρους κατάρρευσης.

Είναι πολλά 40 ευρώ
Επειδή η τιμολόγηση των εισιτηρίων του Απόλλωνα έχει ήδη ανακοινωθεί και πιθανών να θεωρηθεί από τους διοικούντες μας ως άλλοθι για αντίστοιχο καπέλο (15 ευρώ) θεωρούμε πως κάτι τέτοιο θα ήταν υπερβολικό και άδικο. Ο κόσμος και πιο συγκεκριμένα οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν δώσει εκατοντάδες ευρώ φέτος. Από τη στιγμή που σε λιγότερο από δυο μήνες θα κληθούν να ανανεώσουν τα διαρκείας και αν λάβουμε υπόψη το γενικότερα κλίμα που επικρατεί εντός ΑΠΟΕΛ δεν χρειάζεται να προστεθεί ακόμα μια κατηγορία ενάντια στη διοίκηση Ερωτοκρίτου.

AC_FL_RunContent( ‘codebase’,’http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0′,’width’,’300′,’height’,’250′,’src’,’../../../images/banners/paySafeCard/20100430′,’quality’,’high’,’pluginspage’,’http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash’,’movie’,’../../../images/banners/paySafeCard/20100430′ ); //end AC code

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!