Τα δεδομένα ενόψει του ραντεβού

Έστω και με λίγη καθυστέρηση το ραντεβού μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Τζιμπούρ έχει οριστεί για σήμερα και μέσα από αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει ίσως και οριστικά η υπόθεση παραμονής ή όχι του Αλγερινού. Η θέληση και των δυο πλευρών για συνέχιση της συνεργασίας είναι δεδομένη αλλά αυτό ίσως να μην είναι αρκετό αφού οι οικονομικοί όροι θα παίξουν εξίσου καθοριστικό ρόλο. Τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά με τη διοίκηση να έχει υποβάλει εδώ και μέρες συγκεκριμένη πρόταση στον Τζιμπούρ της οποίας το οικονομικό σκέλος περιλαμβάνει σημαντικά μειωμένες απολαβές σε σχέση με πέρσι. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ενώ πέρσι οι αμοιβές του Τζιμπούρ ξεπερνούσαν τις 400 χιλιάδες ευρώ στο νέο συμβόλαιο που του προτάθηκε οι ετήσιες απολαβές δεν υπερβαίνουν τις 300 χιλιάδες.

Ο Τζιμπούρ καλείται να ζυγίσει όλα τα δεδομένα αφού όπως και στις περιπτώσεις όλων των παικτών υπάρχει το κίνητρο και τα μπόνους της πιθανής συμμετοχής σε ομίλους ενώ καθοριστικό ρόλο θα παίξει και το αν έχει πρόταση από άλλη ή άλλες ομάδες. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι ο Αλγερινός δεν έχει κάποια άλλη συγκεκριμένη πρόταση ενώπιων του γεγονός που ίσως βολεύει διαπραγματευτικά την πλευρά μας.

Είναι δεδομένο ότι ο Τζιμπούρ θα αντιπροτείνει κάτι και κάπου εκεί θα κριθεί αν υπάρχει κοινό σημείο επαφής ανάμεσα στις δυο πλευρές προκειμένου να παραμείνει ο παίκτης. Προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν όπως και το να πει κάποιος με βεβαιότητα ότι το θέμα θα κλείσει σήμερα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!