Τα φιλικά είναι για τον Πασιένσια!

Πριν καλά καλά συμπληρωθούν δυο μέρες φουλ προπονήσεων η ομάδα μας θα δώσει το πρώτο της φιλικό επί Πολωνικού εδάφους και η προσοχή των διψασμένων για ΑΠΟΕΛ οπαδών μας στρέφεται σε αυτό. Ο αντίπαλος μας είναι η Atlantas που τερμάτισε 3η στο περσινό πρωτάθλημα της Λιθουανίας ενώ ο βαθμός ετοιμότητας της κρίνεται ως μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο του ΑΠΟΕΛ.

Παρά το ότι αρκετοί οπαδοί μας θα περιμένουν με αγωνία να μάθουν τους 11 που ξεκίνησαν τον αγώνα αλλά και το πώς παρουσιάστηκε η ομάδα και με ποιο σκορ θα κερδίσει (επιβάλλεται και αυτή) πρέπει να θυμίσουμε ότι αυτοί οι αγώνες δεν μπορούν να αποτελούν σοβαρό κριτήριο για τον ΑΠΟΕΛ που θα δούμε στις επίσημες διοργανώσεις.

Ιδιαίτερα φέτος που έχουμε μια νέα τεχνική ηγεσία αλλά και στο σημερινό πρώτο φιλικό ειδικότερα θα ήταν άστοχο και υπερβολικό να έχουμε απαιτήσεις για καλή απόδοση ή οτιδήποτε άλλο. Ο Πασιένσια είδε την ομάδα να αγωνίζεται και έχει μια καλή άποψη για το περσινό ρόστερ αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά πράγματα αν αναλογιστούμε ότι υπήρξαν επτά προσθήκες και πως το ζητούμενο είναι να βρεθεί το συντομότερο η νέα αυτή ομάδα στον μέγιστο δυνατό βαθμό ομοιογένειας και ετοιμότητας.

Στα φιλικά συνηθίζεται να δίνεται χρόνος συμμετοχής στους νεαρούς και αυτό να γίνεται μέγα θέμα από τα μέσα ενημέρωσης αλλά η συνέχεια φέρνει τους παίκτες αυτούς πίσω στον πάγκο ή στην κερκίδα. Ένα από τα πράγματα που θα δούμε φέτος είναι αν και ποιος από τους μικρούς μπορεί να ανατρέψει τον κανόνα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!