Τα φώτα στο κύπελλο

Η προσπάθεια για διάκριση και στο θεσμό του κυπέλλου αρχίζει σήμερα (16:00)με τον αγώνα της ομάδας στο ΓΣΠ εναντίον του Εθνικού Άχνας. To ΑΠΟΕΛ καλείται να εξασφαλίσει ένα σκορ που θα του ανοίξει διάπλατα τις πόρτες για πρόκριση στην επόμενη φάση, έτσι ώστε να μην αγχωθούμε ενόψει του επαναληπτικού.Τα πράγματα δε θα είναι εύκολα αφού η ομάδα του Τόζα Σάμπουριτς βρίσκετα σε καλή κατάσταση και χωρίς το άγχος που κουβαλά στο πρωτάθλημα θα επιχειρήσει την έκπληξη. Από την άλλη τα πάντα εξαρτώνται από τη δική μας ομάδα και είναι για αυτό που ένα καλό και σοβαρό ΑΠΟΕΛ μπορεί να κερδίσει χωρίς να δεχτεί τέρμα.

Σε έναν ακόμα αγώνα ο Γιοβάνοβιτς καλείται να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σύνολο έχοντας όμως αρκετές και σημαντικές απουσίες. Στη λίστα αυτών που δεν μπορούν να υπολογίζονται προστέθηκε και ο Μοράις ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος. Η εξέλιξη αυτή ίσως επισπεύσει την επάνοδο του Γκριτσάροφ στο αρχικό σχήμα, αφού η συμμετοχή του στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος ήταν περισσότερο τυπική. O Κόντης λογικά θα είναι στον πάγκο αφού μπορεί να επανήλθε σε φουλ ρυθμούς αλλά δε θεωρείται έτοιμος για εντεκάδα.

Στη μεσαία γραμμή ως συνήθως υπάρχουν αρκετές επιλογές και δεν θα ήταν έκπληξη να δούμε τον Σολωμού για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα αφού θα χρειαστεί και αυτός περισσότερα λεπτά συμμετοχής σε αγώνες που δε θεωρούνται κρίσιμη. Καλές πιθανότητες να βρεθεί στην εντεκάδα έχει και ο Παπαθανασίου ενώ θα θεωρηθεί επιτυχία αν δούμε τον Σικορά έστω και στον πάγκο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!