Το μπαλάκι πίσω στον Ιβάν

Θετικό χαρακτηρίστηκε από όλους το χτεσινό τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν οι Μιροσάβλιεβιτς και Σικορά, αγωνιζόμενοι στον αγώνα της εφηβικής ομάδας στα πλαίσια του εξ αναβολής αγώνα εναντίον του Ερμή. Τα πέντε γκολ που σημείωσαν, τρία ο αγαπημένος κκέλης και δυο ο Πολωνός, δείχνουν και σε αριθμούς την καλή τους παρουσία. Πέραν τούτου όμως και οι δυο έδειξαν να έχουν ξεπεράσει σε σημαντικό βαθμό και το ψυχολογικό κόλλημα που έρχεται με την μακρά αποχή. Οι δυο επιθετικοί πατούσαν γερά στον αγωνιστικό χώρο και δεν έδειξαν να φοβούνται ή να περιορίζουν τις κινήσεις τους στις απλές. Ο Σικορά έκανε αρκετά σπριντ και παρά τους φόβο όσων τον έβλεπαν ο μικρόσωμος επιθετικός δεν ένιωσε οποιεσδήποτε ενοχλήσεις!

Το ζητούμενο πλέον είναι πότε θα τους δούμε να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή της πρώτης ομάδας. Η απόφαση είναι αποκλειστικά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος με τα όσα είδε στο χτεσινό αγώνα. Από την μια η δυναμικότητα του αντιπάλου δεν μπορεί να συγκριθεί με την αντίστοιχη οποιασδήποτε ομάδας πρώτης κατηγορίας, από την άλλη το ζητούμενο για τους παίκτες μας ήταν να πάρουν λεπτά συμμετοχής.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει δυνατότητα για φιλικά μιας και το αγωνιστικό πρόγραμμα θα είναι πλέον γεμάτο, η επάνοδος των παικτών θα πρέπει να γίνει διαμέσου αγώνων πρωταθλήματος. Πάντως έστω και θεωρητικά, όσον αφορά τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, οι επιλογές του προπονητή μας είναι περισσότερες από ποτέ γεγονός που προνοεί μάχες για το ποιος θα συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή.

Οι προπονήσεις επαναρχίζουν από σήμερα μετά το χτεσινό ρεπό με τα προβλήματα που απορρέουν από την απουσία των διεθνών. Πέραν των Κυπρίων θυμίζουμε και τους δυο Σκοπιανούς αφού ο Τρισκόφσκι είναι πλέον βασικός και αναντικατάστατος και στην ομάδα της χώρας του.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!