Το μπαλάκι στον Ιβάν

Και η χτεσινή μέρα κύλησε χωρίς απρόοπτα στον Αρχάγγελο με τους Χαραλαμπίδη, Σατσιά και Πίντο να προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Το γεγονός από μόνο του θεωρείται άκρως ενθαρρυντικό αλλά δεν είναι αρκετό για να πει κάποιος ότι θα πάρουν λεπτά συμμετοχής στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Η απόφαση είναι αποκλειστικά του Γιοβάνοβιτς ο οποίος με τη σειρά του θα περιμένει και τη σημερινή προπόνηση για να πάρει την τελική του απόφαση. Ότι και να δει θεωρείται δύσκολο να ρίξει στη φωτιά κάποιον από τους τρεις αφού έλειψαν για αρκετές μέρες. Από την άλλη οι περιορισμένες επιλογές και το ντεφορμάρισμα κάποιων της μεσαίας γραμμής ίσως φέρουν τον Μπίδη στην εντεκάδα αν και αυτός με σειρά του δείξει ότι είναι απόλυτα έτοιμος.

Ο κόσμος εξαντλεί με απίστευτους ρυθμούς και τα επιπλέον εισιτήρια που μας προμήθευσαν και όλοι πάνε στο Τσίρειο με στόχο να δουν το ΑΠΟΕΛ να παίρνει τη νίκη που τόσο θέλουμε. Το πρώτο βήμα για να φύγουμε με βαθμολογικό κέρδος είναι να πιστέψουμε στις δυνάμεις όσο και αν φαίνεται ότι αυτές μας έχουν εγκαταλείψει. Σε αυτό στάθηκε με το δικό του τρόπο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην καθιερωμένη συνάντηση του με τα μέσα ενημέρωσης. Τόνισε παράλληλα ότι η ομάδα μας μπορεί να παρουσιάζεται κάθε εβδομάδα και καλύτερη.

Ο προπονητής μας απέφυγε όπως το συνηθίζει να ανοίγει τα χαρτιά του και παρέπεμψε τους πάντες στην Κυριακή όσον αφορά το άτομα που θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Χιώτη. Αν λάβουμε υπόψη πάντως ότι ο Κίσσας ήταν αυτός που στους τελευταίους αγώνες ήταν στην αποστολή, θεωρείται απίθανο να δούμε τον Αυγουστή να παίρνει θέση βασικού για πρώτη φορά και μάλιστα εναντίον της πρώην ομάδα του.

Οι διαιτητές πήγαν να δημιουργήσουν κάποιες αμφιβολίες χθες στο αν θα γινόντουσαν οι αγώνες του Σαββατοκύριακου αλλά ο καρεκλοκένταυρος της ΚΟΠ κατάφερε να αγοράσει χρόνο μέχρι της αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!