Το πολυπληθές προπονητικό τιμ

Το γραφείο τύπου έδωσε τις λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας μας που ξεκινούν σήμερα το απόγευμα ενώ ενημέρωσε για πρώτη φορά και επίσημα για τη στελέχωση του τεχνικό επιτελείου.  Όπως προκύπτει πέραν των Πασιένσια, Μούρα και Μπαπτίστα που είχαν ήδη ανακοινωθεί στο επιτελείο θα ενσωματωθούν και οι Σατσιάς, Κωστή και Γέβριτς.

Η ομάδα μας θα διαθέτει τρεις βοηθούς προπονητές (Μούρα, Σατσιάς, Κωστή) έναν προπονητή φυσική κατάστασης (Μπαπτίστα) και έναν προπονητή τερματοφυλάκων (Γέβριτς). Πρόκειται για ένα πολυπληθές προπονητικό τιμ όπου ο ξεκάθαρος διαχωρισμός αρμοδιοτήτων στο επίπεδο των βοηθών προπονητών θα είναι καθοριστικός για να μην δημιουργηθούν θέματα αλλά και για να δικαιολογούνται οι σχετικές δαπάνες.

Ο Πασιένσια πιάνει από σήμερα δουλειά σε καθημερινή βάση και η άμεση προσαρμογή του στα δεδομένα και στην κουλτούρα του ΑΠΟΕΛ θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων μας. Η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League είναι το ζητούμενο και παρόλο που ορισμένοι το συνδέουν με το κόστος συντήρησης του ρόστερ αυτό δεν είναι κριτήριο επιτυχίας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!