Το σύνδρομο της αυτοκαταστροφής και η ευθύνη του κόσμου

Για όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα και λένε ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα που κάνουν το τρίπτυχο διοίκησης-τεχνικής ηγεσίας και παικτών να μην εκπέμπει αυτά που θέλει ο κόσμος μας. Είναι για αυτό που ακόμα και μετά τη νίκη επί της Δόξας, η ανησυχία και ο προβληματισμός κάποιων αντί να μειωθεί εντάθηκε.

Πολλοί λένε ότι αυτό είναι το πεπρωμένο του ΑΠΟΕΛ, ιδίως όταν την προηγούμενη χρονιά η ομάδα μας κατέκτησε το πρωτάθλημα. Θεωρούν ότι δεν είναι τυχαίο που ποτέ τα τελευταία 60 χρόνια δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Οι εσωτερικές διαμάχες επώνυμων εντός και εκτός συμβουλίου σε συνδυασμό και με τα φυσιολογικά και διαχρονικά λάθη δημιουργούν τέτοια πίεση που κανένας δεν μπορεί να την ελέγξει.

Παρακολουθώντας κάποιος τις αντιδράσεις μιας μερίδας οπαδών της ομάδας μας αναρωτιέται κατά πόσο μας έχει καταβάλει το σύνδρομο της αυτοκαταστροφής κάτι το οποίο φυσικά θα μας οδηγήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα με μαθηματική ακρίβεια στην ποδοσφαιρική μας παρακμή.

Θα καταφέρουμε άραγε εμείς, η οικογένεια οπαδών του ΑΠΟΕΛ, να βάλουμε το λιθαράκι μας στις προηγηθείς άτυχες ενέργειες, πράξεις και εμφανίσεις της διοίκησης του προπονητή και των ποδοσφαιριστών αντίστοιχα; Θα καταφέρουμε άραγε σαν οπαδοί μαζί με όλους τους υπόλοιπους που συναποτελούν τον σημερινό ΑΠΟΕΛ, να οδηγήσουμε την ομάδα μας στον κατήφορο που θα μας φέρει πίσω στα πέτρινα χρόνια και θα απαλείψει ως δια μαγείας αυτά που με τόσο κόπο κτίστηκαν τα τελευταία χρόνια;

Η απάντηση είναι όχι έστω και αν λίγα εξαρτώνται από εμάς. Θα πρέπει να συνέλθουμε άμεσα διότι το Σάββατο ταξιδεύουμε στο αφιλόξενο Παπαδόπουλος όπου οφείλουμε να πάρουμε το τρίποντο για να αρχίσουμε την αναστροφή του άσχημου κλίματος που δημιουργήθηκε κατά το διάστημα των τελευταίων εβδομάδων. Χρειάζεται να κερδίσουμε την αυτοπεποίθηση μας, εκείνη που είχαμε πέρσι και που μας οδήγησε στον 19ο τίτλο. Θα τα καταφέρουμε αν παραμερίσουμε την οργή και το θυμό μας για τη μέχρι τώρα άσχημη πορεία της ομάδας μας, αν οπλιστούμε με ψυχραιμία και πίστη, αν ανακτήσουμε την πληγωμένη ΑΠΟΕΛίστική περηφάνια μας και αν πιστέψουμε ότι αυτή η ομάδα είναι ικανή να πανηγυρίσει το τρίποντο μέσα στην έδρα της Ανόρθωσης.

Αν δεν καταφέρουμε στις επόμενες μέρες να υλοποιήσουμε τα πιο πάνω τότε δυστυχώς το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να συμβάλουμε στο ξεκίνημα της αυτοκαταστροφής των κυττάρων που συνθέτουν το σημερινό ΑΠΟΕΛ. Σίγουρα ένα άτυχο αποτέλεσμα δεν θα είναι το τέλος της φετινής χρονιάς αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι μας δίνεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναστρέψουμε το υφιστάμενο βαρύ κλίμα.

Ας παραμερίσουμε λοιπόν τις πικρίες και τις απογοητεύσεις και ας στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή, τη διοίκηση για να αναρριχηθούμε στην κορυφή, εκεί που πρέπει να βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ, για να επαναλάβουμε το περσινό σενάριο. Ο κόσμος φωνάζει παρών και το ίδιο πρέπει να κάνουν με πράξεις διοίκηση, προπονητές και παίκτες.

Το “νέο” apoel.net
Το νέο πρόσωπο του apoel.net είναι γεγονός αφού λαμβάνοντας υπόψη τα κατά καιρούς σχόλια των επισκεπτών μας, κρίναμε ότι έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Αλλαγές που αφορούν το σχεδιασμό, τις πληροφορίες αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρει η ιστοσελίδας μας. Πέραν των χρωματικών αλλαγών αλλά και του νέου μενού επιλογών προχωρήσαμε στην επαναφορά της στήλης Εν Ψυχρώ η οποία μαζί με τις αντίστοιχες των Αδιάκριτου και Ακροβολιστή υπόσχονται πολλά…

Η ενότητα Orange Zone που περιλαμβάνει το αγαπημένο σας ΑΠΟΕΛ-Παντού, wallpapers και φωτογραφίες της κερκίδας (η σελίδα αυτή θα είναι έτοιμη σε 2 εβδομάδες) έχει ανανεωθεί ενώ οι ανανεώσεις του θα είναι πλέον συχνότατες. Καινοτομία είναι ότι σύντομα οι επισκέπτες μας θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν και να προσθέτουν τα αγαπημένα τους αποελιστικα videos (επίσημο launching σε 2-3 μέρες).

Κύριο μέλημα μας ήταν και παραμένει η ενημέρωση για τα όσα συμβαίνουν στο ΑΠΟΕΛ και κυρίως στην ποδοσφαιρική μας ομάδα. Η καθημερινή ενημέρωση και κυρίως η κριτική άποψη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη αφού τα στοιχεία αυτά έκαναν τα τελευταία 7 χρόνια το apoel.net την πιο δημοφιλή ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ στον κόσμο.

Επειδή και στη δική μας περίπτωση τα πολλά λόγια είναι φτώχια, τα υπόλοιπα επί της οθόνης σας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!