Το ψυχολογικό deadline!

Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει επιθετικό στο ρόστερ του πλην του ταλαιπωρημένου από τραυματισμούς την περσινή χρονιά Σωτηρίου, γεγονός που προκαλεί νευρικότητα σε αρκετούς οπαδούς μας. Το ψυχολογικό deadline της Πέμπτης πλησιάζει και το ενδεχόμενο να μην κλείσουν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν είναι ορατό. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό περισσότερο deadline αφού αν για παράδειγμα κλείσει το θέμα κεντρικού αμυντικού την Παρασκευή ή αυτό του επιθετικού το Σάββατο δεν θα έχει ουσιαστική διαφορά.

Η αλήθεια είναι ότι ο Πασιένσια θα ήθελε να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του από την πρώτη μέρα αλλά τόσο ο προπονητής μας όσο και οι υπόλοιποι που ασχολούνται με τον προγραμματισμό αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Η περίπτωση του Κακά είναι αντιπροσωπευτική και μας δείχνει ότι τον ίδιο δρόμο μπορεί να ακολουθήσει και αυτή του Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός το παλεύει προκειμένου ο ΑΠΟΕΛ να βελτιώσει την οικονομική του προσφορά ενώ παράλληλα προσπαθεί να κλείσει και στην Αεκ. Αυτό δεν πρέπει να μας ξενίζει αφού πάνω από όλα οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίας και εφόσον συμφωνήσουν με μια ομάδα προβαίνουν στις γνωστές δηλώσεις.

Το αν μπορούν να γίνουν δυο μεταγραφές μέσα σε λίγες ώρες είναι κάτι που θα ξέρουμε σύντομα αλλά οι ενδείξεις είναι ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό αλλά ούτε και αναγκαίο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!