Το Europa έβαλε μεταγραφικό φρένο..

Αδίκως πολλοί οπαδοί μας περίμεναν μεταγραφή έστω και την υστάτη αφού τα πράγματα έγιναν ξεκάθαρα το βράδυ όπου η ομάδα μας δεν κατάφερνε να αποκλείσει την Αστάνα. Η απόφαση για ενίσχυση με ακόμα και δυο παίκτες ήταν ειλημμένη αλλά η απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό θα ήταν η πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Από τη στιγμή που αυτό δεν έγινε εφικτό τα πάντα μπήκαν στο ψυγείο κάτι που επιβεβαίωσε και ο Κετσπάγια την ημέρα που  παρουσιάστηκε επίσημα.

Ενώ δηλαδή αναγνωρίζεται ότι υπάρχει θέμα στα δυο άκρα της άμυνας ή ακόμα και στη γραμμή κρούσης, τα οικονομικά δεδομένα δεν επέτρεπαν περαιτέρω ανοίγματα για προσθήκες ή και αποζημιώσεις.

Ο Κετσπάγια βοήθησε με τον τρόπο του την απόφαση αφού έκρινε ότι μέχρι τον Ιανουάριο το υφιστάμενο ρόστερ μπορεί να ανταποκριθεί ενώ σκαρτάροντας και τον Λεάλ βοήθησε ακόμα περισσότερο στο να ελαφρυνθεί το μισθολόγιο.

Πλέον το ζητούμενο είναι να μπορέσει να ανταποκριθεί η ομάδα σε πρωτάθλημα και Europa League επιβεβαιώνοντας ότι ακόμα και με αυτά τα δεδομένα έχει το ποιοτικότερο ρόστερ στην Κύπρο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!