Υπάρχουν πολλοί λόγοι

Με το που ήρθε η δεύτερη ήττα από την ομόνοια η οποία μας έφερε στο -9 από την κορυφή αρχίσαμε να γράφουμε για την ανάγκη να προσέξουμε αφού υπάρχει πάτος τον οποίο δεν πιάσαμε. Από τότε μέχρι σήμερα επιβεβαιώθηκε η κατάκτηση του πρωταθλήματος από το παράρτημα του ΑΚΕΛ ενώ καταφέραμε να προωθηθούμε στη 3η θέση. Η πρόκριση στον τελικό δεν αποτέλεσε παρηγοριά για κανέναν αφού η απογοήτευση από την μέτρια πορεία της ομάδας στο δεύτερο μισό της χρονιάς αλλά και η μη πειστική στάση της διοίκησης σε πολλά θέματα, επανέφερε τη γνωστή αποελίστικη μουρμούρα.

Τα πράγματα μπορούν να γίνουν χειρότερα σε περίπτωση που δεν κερδίσουμε το κύπελλο και είναι για αυτό που πρέπει να υπάρξει καθαρό μυαλό από όλους. Η απογοήτευση είναι δεδομένη αλλά ο όποιος τρόπος έκφρασης της θα πρέπει να περιοριστεί για λίγες ακόμα μέρες. Εικάζεται από πολλούς ότι τυχόν απώλεια του κυπέλλου θα φέρει τριγμούς και αλυσιδωτές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Τέτοια σενάρια είναι προς το παρών αχρείαστα και το μόνο που κάνουν είναι να δυσκολεύουν τα πράγματα.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Οι ποδοσφαιριστές παρά την κούραση που κουβαλούν καλούνται να κάνουν μια τελευταία ηρωική προσπάθεια που θα φέρει στο ΑΠΟΕΛ το 20ο κύπελλο. Παράλληλα θα επιτρέψει και την πιο ομαλή μετάβαση στη νέα χρονιά αφού θα υπάρξει περισσότερος χρόνος για ξεκούραση αλλά και προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη για ξεκούραση έκανε και ο Γιοβάνοβιτς στη χτεσινή του διάσκεψη.

Το θέμα μεταγραφικής ενίσχυσης μπήκε στο ψυγείο όσον αφορά τη δημοσιοποίηση σκέψεων παρόλο που τα αρμόδια άτομα σε διοίκηση και τεχνική ηγεσία γίνονται δέκτες προτάσεων σε καθημερινή βάση. Αναπόφευκτα μπαίνουν και στη διαδικασία αξιολόγησης κάποιων περιπτώσεων αλλά οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μετά τον τελικό, οπότε και θα γνωρίζουμε το χρονικό διάστημα που υπάρχει διαθέσιμο. Και αυτό γιατί τυχόν συμμετοχή στον πρώτο προκριματικό είναι δυνατό να κρατήσει στην ομάδα παίκτες που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έμεναν…

AC_FL_RunContent( ‘codebase’,’http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0′,’width’,’300′,’height’,’250′,’src’,’../../../images/banners/paySafeCard/20100430′,’quality’,’high’,’pluginspage’,’http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash’,’movie’,’../../../images/banners/paySafeCard/20100430′ ); //end AC code

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!