Φυσιολογική εξέλιξη, ίδιοι στόχοι

Η χτεσινή είδηση της ανανέωσης της συνεργασίας του ΠΑΟΕΛ με τον πιο πετυχημένο προπονητή στην ιστορία μας ήταν φυσιολογικά το πρώτο θέμα το οποίο σχολίασε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη σημερινή του δημοσιογραφική διάσκεψη. Χαρακτήρισε τη συμφωνία του για ανανέωση ως φυσιολογική εξέλιξη αφού υπήρχε η κοινή θέληση και από τις δυο πλευρές κάτι που διευκόλυνε την απόφαση , ενώ όπως είπε ζύγισε και κάποια προσωπικά του δεδομένα. Ευχαρίστησε και δημόσια τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στον ίδιο και τους συνεργάτες του οι οποίοι θεωρείται δεδομένο ότι σύντομα θα κληθούν και αυτοί να ανανεώσουν τα σχετικά συμβόλαια συνεργασίας. Οριοθετώντας τους στόχους δεν διαφοροποιήθηκε από αυτά που ξέρουμε αφού επανέλαβε για ακόμα μια φορά ότι παρά την πίεση και την όποια κούραση το ΑΠΟΕΛ έχει σαν στόχο του εγχώριους τίτλους αλλά και την καλή ευρωπαϊκή πορεία. Η τελευταία είναι ο μεγαλύτερος στόχος όπως τόνισε αφού συνεπάγεται μεγάλα οικονομικά οφέλη για την ομάδα που διασφαλίζουν συνέχεια.

Νίκη με ΕΝΠΔιάθεση και αποφασιστικότητα είναι τα στοιχεία που πρέπει να δείξουν οι παίκτες του, όπως ανέφερε για να κερδίσουμε μια ομάδα παραδοσιακά μας δυσκολεύει. «Θέλουμε τη νίκη για να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο» Όπως ανέφερε πέραν του Μποαβεντούρα για τον οποίο ελπίζει ότι θα επιστρέψει πιο νωρίς δεν υπολογίζεται για τον αγώνα του Σαββάτου και ο Κόντης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν προπονήθηκε τις τελευταίες μέρες.

Δεν πιέζεται αλλά αξιολογείΔεν μπορούσε να μην γίνει κουβέντα και για τον προγραμματισμό με τον προπονητή μας να επαναλαμβάνει ότι η αξιολόγηση ποδοσφαιριστών δεν σταματά ποτέ. Αν παρουσιαστεί κάτι καλό θα τον απασχολήσει και βάζοντας κάτω κάποια κριτήρια είπε ότι ο ποδοσφαιριστής αυτό πρέπει να ταιριάζει στο στυλ της ομάδας, να έχει προοπτική σε βάθος χρόνου αλλά και οικονομικές απαιτήσεις που να συμβαδίζουν με τα δεδομένα του ΑΠΟΕΛ.  Τόνισε επίσης ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερες ανάγκες σε μια προσπάθεια του να δείξει το βάθος που έχει αυτή τη στιγμή το ρόστερ μας. 

Απογοητευμένος με τους δημοσιογράφουςΟ Γιοβάνοβιτς δεν μπορούσε να μην κάνει αναφορά στον τρόπο με τον οποίο η συντριπτική πλειοψηφία των αθλητικογράφων κάλυψε την προηγούμενη διάσκεψη του και την παραπληροφόρηση στην οποία προέβησαν με τους τίτλος περί «ενδιαφέροντος» μας για τον Μπόατεγκ. Μεταφέρθηκαν λανθασμένα μηνύματα είπε χαρακτηριστικά που έβλαψαν την ομάδα κάτι που ο ίδιος δεν περίμενε. Προχωρώντας μάλιστα ένα βήμα παρακάτω εξέφρασε τον προβληματισμό του για το αν πρέπει να συνεχιστεί ο θεσμό των διασκέψεων τύπου και τη νέα χρονιά.- Ο αγώνας ΑΠΟΕΛ Vs Παραλίμνι  θα μεταδίδεται ζωντανά το Σάββατο 18/12 η ώρα 18:00 και στο διαδίκτυο μόνο για κάτοικους εξωτερικού από την ιστοσελίδα cfa.ltvliveweb.com

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!