Έκλεισε το deal με Μπρίζ!

Το deal έκλεισε και απομένουν τα τυπικά αφού ο Τρισκόφσκι πήρε την μεγάλη απόφαση και μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον ΑΠΟΕΛ αποφάσισε να κάνει το επόμενο του βήμα. Η ομάδα με την οποία συμφώνησε σε όλα τόσο ο παίκτης όσο η διοίκηση Ερωτοκρίτου είναι η Μπρίζ Βελγίου, η οποία θα αποζημιώσει τον ΑΠΟΕΛ με ένα πόσο που ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ. Ουσιαστικά οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και η όποια καθυστέρηση στην επισημοποίηση της μεταγραφής θα υπάρξει λόγω του ότι ο Τρίσκο αύριο θα γίνει πατέρας. Αυτό θα καθυστερήσει για λίγες μέρες την μετάβαση το στο Βέλγιο για τις ιατρικές εξετάσεις και τις σχετικές υπογραφές. Η πρόταση της Μπρίζ δεν άφησε περιθώριο άρνησης ή διαπραγμάτευσης στο επίσημο ΑΠΟΕΛ αφού ο παίκτης έκανε ξεκάθαρο ότι επιθυμεί μετακίνηση του στο εξωτερικό και έκρινε ως ιδανικό σταθμό την Μπρίζ. Λέμε σταθμό γιατί θεωρεί πως η παρουσία του στο Βέλγιο θα τον βοηθήσει περισσότερο να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα, ενώ φρόντισε να διαμηνύσει ότι δεν είχε πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα μας, το οποίο όπως είναι γνωστό έληγε τον Μαίο του 2013.

Η διοίκηση αναμένεται σε συνεδρία της να επικυρώσει την μεταγραφή και τους οικονομικούς όρους ενώ ο Γιοβάνοβιτς από προχτές άρχισε τον ψάξιμο γνωρίζοντας το πώς διαμορφώνονται τα δεδομένα. Η αποχώρηση του Τρισκόφσκι είναι σοβαρή απώλεια για την ομάδα μας αλλά ο προπονητής θεωρεί ότι μπορεί να αντικατασταθεί επάξια.

Ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ είναι να διαθέσει ένα σοβαρό μέρος του ενός εκατομμυρίου που θα εισπράξει για να φέρει στην ομάδα έναν παίκτη καλύτερο του Σκοπιανού.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Τρισκόφσκι θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 400 χιλιάδες ευρώ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X