Αναμένοντας τουςδιεθνείς

Η απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να στείλει εκ νέου τον Έρακ στη Δανία για να δει και πάλι την Κοπενχάγη αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι θέλουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερο με στόχο τη νέα έκπληξη. Από την επόμενη μέρα του θριάμβου στο Βελιγράδι ο προπονητής μας επιχειρεί να μεταδώσει σε παίκτες και διοίκηση ότι έχουμε μπροστά μας μια τεράστια ευκαιρία και πρόκληση. Μπορεί λοιπόν να αναγνωρίζει την ανωτερότητα του αντίπαλου μας αλλά πιστεύει ότι κάτω από προϋποθέσεις μπορούμε να τους αποκλείσουμε. Η κατασκοπεία θα βοηθήσει στα μέγιστα αφού μέχρι πρόσφατα ήταν μια άγνωστη ομάδα ακόμα και για την τεχνική ηγεσία.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον αφού το υλικό που συλλέγετε καθημερινά είναι κατατοπιστικό ενώ η βιντεοθεραπεία θα βοηθήσει και τους παίκτες μας να είναι έτοιμοι από κάθε άποψη. Η ανάλυση του αντιπάλου θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και το ποιοι παίκτες θα προτιμηθούν στο αρχικό σχήμα και ειδικότερα στην αμυντική γραμμή.

Οι απουσίες των Μπρούσερ και Πουρσαϊτίδη θεωρούνται σημαντικές και ο στόχος πλέον είναι να στηθεί μια νέα αμυντική γραμμή που θα διατηρήσει τη συνοχή της προηγούμενης. Προκειμένου να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες σε μεγάλο βαθμό ενδέχεται να παραμείνει στο κέντρο της άμυνας ο Κόντης κάτι που θα φέρει τον Ηλία στο δεξί άκρο.

Σε μια άλλη εξέλιξη η εταιρεία ΑΠΟΕΛ σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Αμαθούς διοργανώνει και μονοήμερη εκδρομή στην Κοπενχάγη σε μια προσπάθεια να βρεθούν στο πλευρό των παικτών μας όσο περισσότεροι οπαδοί. Η τιμή ανέρχεται στα 499 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

“Ο Φιλιπ και ο Λουκάς θα είναι εκεί, εσύ;”

Τα δίδυμα Δανεζάκια Filip & Lucas, οπαδοί της FC Copenhagen στο εγχώριο πρωτάθλημα της Δανίας (λόγω μητέρας, παππού, γιαγιάς και λοιπών συγγενών) αποφάσισαν να υποστηρίξουν ΑΠΟΕΛ επειδή υπογράφονται: ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ (λόγω Πατέρα)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!