Αναμονή τέλος

Ξεκινά επιτέλους επίσημα και για τον κόσμο μας το νέο πρωτάθλημα. 2 ολόκληρες εβδομάδες χωρίς γήπεδο ήταν βασανιστικά αρκετές, αλλά συνάμα άλλο τόσο επικερδείς αφού η δίψα που δημιουργήθηκε από την αναμονή θα αναγκάσει και τα θεμέλια του Τάσσος Μάρκου να σειστούν από την κάθοδο των Πορτοκαλί.

Μετά το νικηφόρο ξεκίνημα, ο κόσμος καλείτε να αναλάβει το μερίδιο που του αναλογεί στην προσπάθεια για επανατοποθέτηση του Θρύλου στην κορυφή, ενώ η εμπειρία της περσινής τραγελαφικής χρονιάς, με συγκεκριμένους ευνοημένους αποδέχτες, μας έγινε μάθημα και δηλώνουμε έτοιμοι να υπερασπίσουμε την ομάδα από όποιον προσπαθήσει να την βλάψει.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ καλεί όλα τα μέλη του όπως παρευρεθούν στο οίκημα του συνδέσμου το Σάββατο 11/09/10 και ώρα 15:30 για να πορευτούν μαζί μας στο κοιμητήριο του Παραλιμνίου για την καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων στους τάφους των παλικαριών Τάσσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, και στη συνέχεια στο «Τάσσος Μάρκου». Όσοι θα βρίσκονται ήδη στην περιοχή καλούνται όπως προσέλθουν στο κοιμητήριο Παραλιμνίου γύρω στις 17:00.

Ενημερώνουμε όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ ότι οι οργανωμένοι θα καταλάβουν το κεντρικό σημείο της κερκίδας, και αυτό εξυπακούει στο γεγονός πως όσοι επιθυμούν να βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο θα ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες του οργανωτή και είναι διατεθειμένοι για ασταμάτητη στήριξη της ομάδας μας.

Οι εκδρομές και τα εκτός έδρας παιχνίδια ήταν πάντοτε τα αγαπημένα μας, και για αυτό το λόγο είμαστε σίγουροι ότι για άλλη μια φορά ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα κατακλύσει το γήπεδο αλλά και τους ουρανούς με τις ιαχές των συνθημάτων μας το βράδυ του Σαββάτου.

Η επιστροφή στην κορυφή είναι μονόδρομος, και αυτό καλούμαστε να εκφράζουμε κάθε εβδομάδα στο γήπεδο αλλά και σε όλα τα άλλα μέτωπα!

-Αναχώρηση πορείας με μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα από τον Σύνδεσμο στις 16:00.

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ
ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!