Ανασύνταξη δυνάμεων για όλους

Ο πρόωρος αποκλεισμός από το κύπελλο είναι πλέον μια πραγματικότητα με την οποία πρέπει να ζήσουμε και να διαχειριστούμε σωστά. Αυτό έγινε γιατί με την απόδοση μας στο πρώτο αγώνα θέσαμε βάσεις αποκλεισμού. Επειδή όμως το καλό ΑΠΟΕΛ μπορεί να φύγει με την πρόκριση από οποιαδήποτε έδρα πιστέψαμε στη νίκη. Λογαριάζαμε όμως χωρίς τα ύπουλα παιχνίδια του αρχιδιαιτητή που όρισε ένα διαιτητή που ελέγχεται από τον Κούμα για να μας κάνει όσα είδαμε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Η διοίκηση διαμέσου Χατζηλιασή ωρύεται, ο Τάκης Αντωνίου κάνει παρομοιώσεις και παραλληλισμούς προκειμένου να μην οδηγηθεί στη δικαστική αλλά το κακό έγινε. Ο αρνητικός απολογισμός του 2011 συνεχίζεται και το ζητούμενο πλέον είναι να ανασυνταχθούν όλοι που αποτελούν το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

ΔιοίκησηΑρχίζοντας από τη διοίκηση Ερωτοκρίτου κρίνουμε ότι το περσινό μάθημα έπρεπε να τους γίνει πάθημα. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και παρασκηνιακά παίρνουν απροβίβαστο. Η ομόνοια είναι η ομάδα που παίρνει προκλητικά σφυρίγματα υπέρ της ενώ η εχθρική και καταδικαστική για την ομάδα μας διαιτησία στο Τσίρειο δείχνει τις αδυναμίες αυτών που ασχολούνται με το κεφάλαιο παρασκήνιο. Ήξεραν τι επιδίωκε ο Απόλλωνας από τον πρώτο αγώνα και στο τέλος το πέτυχε. Αν λοιπόν η διοίκηση του Απόλλωνα που θεωρείται ανύπαρκτη και απένταρη μας έστησε έτσι παγίδα, τι είναι ικανός να πράξει ο κρατικός εργολάβος;

Είναι για αυτό που απαιτούμε από τον Ερωτοκρίτου και τους υπόλοιπους να ξυπνήσουν.

Τεχνική ηγεσίαΟ Γιοβάνοβιτς είναι ο άμεσα υπεύθυνος για ότι καλό ή κακό βλέπουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από τι στιγμή που τις τελευταίες 20 μέρες μόνο κακά βλέπουμε οφείλει να βρει το λάθος και να το διορθώσει. Η μέχρι πρότινος ομάδα μοντέλο μπάζει από παντού και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο βαθμό που πρέπει. Τα καλά δεκαπεντάλεπτα ανά ημίχρονο δεν αρκούν και η εξάρτηση σε συγκεκριμένους παίκτες οι οποίοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση βγάζει μάτια. Το αν δεν έκανε έγκαιρα ή όχι το αναγκαίο rotation προκειμένου να διατηρηθούν φρέσκοι και ετοιμοπόλεμοι όλοι είναι κάτι που δύσκολα μπορεί να απαντηθεί.

Το τι μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας είναι ότι έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας. Απαιτούμε όμως να διαχειριστεί το καλύτερο ρόστερ όλων των εποχών με όποιο τρόπο θέλει ΦΤΑΝΕΙ να στεφθούμε πρωταθλητές.

ΠοδοσφαιριστέςΕίναι αυτοί που στο τέλος της ημέρας θα μας στείλουν στον παράδεισο ή την κόλαση. Όπου πάμε θα του πάρουμε μαζί μας. Μπορούν τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο να αποδώσουν πολύ καλύτερα. Που είναι ο  Αλμέιδα που θάμπωσε τους πάντες με το που ήρθε στην Κύπρο; Που είναι ο ώριμος και μυαλωμένος στο παιχνίδι του Χαραλαμπίδης; Που είναι ο ψύχραιμος και σταθερός Χιώτης; Που είναι ο killer Σολάρι; Που είναι ο σταθερός Μαρσίνιο;

Όλοι έχουν δυνατότητες για πολύ περισσότερα πράγματα. Οι απορίες μας αφορούν ποδοσφαιριστές των οποίων η απόδοση είναι βαρόμετρο.

Η συνέχεια..Ο αγώνας με την ομόνοια είναι λίγες ώρες μακριά. Το ΑΠΟΕΛ μπορεί και πρέπει να ανασυνταχθεί και να δώσει όλες του τις δυνάμεις για τη νίκη. Είσαστε έτοιμοι να το κάνετε;

___________________________________________________________________________

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛΘα καείτε όλοι

Και η παραμικρή αμφιβολία περί εντεταλμένης σφαγής και πισώπλατων ενεργειών για να πλήξουν τον ΑΠΟΕΛ καταρρίφθηκε χθες το βράδυ. Με πιονάκι τον ανίδεο, ξεφτύλα, κάτοικο Λειβαδιών και μιζαδόρο Βάσω Δημητρίου και μαέστρους τους αιώνια λερωμένους Κούμα και τον αρχιδιαιτητή Κωστάκη Κωνσταντίνου, επιτελέστηκε η πρώτη φάση των ανώμαλων στόχων που έχουν θέσει. Ο ΑΠΟΕΛ εκτός κυπέλλου με το έτσι και το θέλω.

Μπροστά στα μάτια χιλιάδων ΑΠΟΕΛιστών οι κύριοι αυτοί χωρίς κανένα οίκτος ντροπής προκάλεσαν και έπαιξαν με την υπομονή όλων μας. Μπροστά στα μάτια μας, αντιμετώπισαν τον ΑΠΟΕΛ σαν ένα κουρέλι…μπροστά στα μάτια μας φρόντισαν να μας ξυπνήσουν μέρες του παρελθόντος…μέρες που ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ φρόντιζε αυτούς τους κυρίους με τους πιο κατάλληλους τρόπους. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι γι’ αυτό είναι καιρός ορισμένοι να σκεφτούν σοβαρά την πρόσληψη ειδικής φρουράς!

Είναι καιρός οι κύριοι του ΔΣ της εταιρίας ΑΠΟΕΛ να ξυπνήσουν. Όλα αυτά γίνονται λόγο της δικής σας στάσης. Λόγο της δικής σας αδυναμίας, της δικής σας δήθεν ανωτερότητας, της δικής σας δήθεν πολιτισμένης συμπεριφοράς η αντιμετώπιση που ‘απολαμβάνει’ η ιστορικότερη ομάδα της Κύπρου είναι η ανάλογη. Αλλάξτε στάση, βγείτε στην αντεπίθεση αλλιώς θα αναγκαστούμε να σας ξυπνήσουμε εμείς οι ίδιοι. Σε ένα κόσμο κάφρων οι πολιτισμένες συμπεριφορές οδηγούν τους αντιπάλους μας αθέμιτα προς τα πάνω και βυθίζουν εμάς προς τα κάτω…και όλα αυτά γιατί δεν λέτε νε ξεφύγετε από τον καρκινογόνο λήθαργο που έχετε πέσει. Μόνος διασωθέν για άλλη μια φορά ο Κύριος Χ’Λιασής ο οποίος μιλά τη γλώσσα της αλήθειας και ολόκληρου του κόσμου του ΑΠΟΕΛ που τόσο έχει μπουχτίσει.

Μέσα σε όλα αυτά μπροστά μας έχουμε τα παιδιά που κρύβονται έμμεσα η άμεσα πίσω από όλα. Η ομάδα του κράτους, η ομάδα των κυβερνητικών χορηγιών και των φιλότουρκων οπαδών έρχεται απέναντί μας αυτό το Σάββατο στις 18:00 στο ΓΣΠ. Έρχεται για να συνεχίσει το έργο του Δημητρίου και του αρχιδιαιτητή Κων/νου, έρχεται να κλέψει με βρώμικο ΞΑΝΑ τρόπο αυτό που εμείς με τόσο μόχθο, κόπο και υπερπροσπάθεια καταφέρνουμε εδώ και χρόνια.

Καλούμε όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να ακολουθήσει τις οδηγίες του συνδέσμου και να σταθεί ασπίδα προστασίας της ομάδας μας. Μέσα από τη δική του παρουσία το παιχνίδι με τους ευνοημένους θα μας φέρει ξανά στο +7 και αυτούς στον βούρκο που τόσο έχουν συνηθίσει..

Το οίκημα του συνδέσμου θα είναι ανοικτό από νωρίς το Σάββατο και καλούμε όλο τον κόσμο του Θρύλου να πορευτεί μαζί μας με μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα σε μια πομπή που στο διάβα της θα προκαλέσει πανωλεθρία. Όσα αδέλφια θα φτάσουν στο γήπεδο από μόνα τους προτρέπονται όπως προσέλθουν στο γήπεδο είτε από τα Λατσιά είτε από το Τσέρι και όπως αποφύγουν τον δρόμο Ορφανίδη καθώς επίσης και τη στάθμευση στο Nuevo Campo.

ΡΕ…ότι και να γίνει, ότι σχέδια και να έχετε, ότι ιδέες και να έχει βάλει το βρώμικο μυαλό σας ένα σας λέμε…κάψτε τα όλα γιατί αλλιώς το Σάββατο θα καείτε όλοι με το έτσι και το θέλω.

Αναχώρηση πορείας στις 16:30!

‘ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΤΩΝ ΑΚΡΙΤΩΝ ΕΓΓΟΝΙΑ ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΣΕ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ….’

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΤΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΓΕΙΑ

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X