Γκολ, με μαθηματική ακρίβεια

Κανονικά δεν θα έπρεπε να μπούμε στην διαδικασία να ασχοληθούμε με την διαιτησία του αγώνα της Κυριακή.  Όμως  το θράσος ορισμένων αντιΑΠΟΕΛλιστών και το γεγονός ότι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την σιωπή μας αυτή μας αναγκάζει να τους κλείσουμε το στόμα. Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε δύο προσεγγίσεις στις οποίες  φαίνατε  το ολοκάθαρο γκολ του ΑΠΟΕΛ το οποίο οι διαιτητές έκλεισαν και πάλι τα μάτια.

 

Η πρώτη είναι απλή και ξεκάθαρη

Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε για να αποδείξουμε του ηλίου το φαεινότερο είναι το δεξί πόδι του παίχτη της ΑΕΚ. Το μισό του καλάμι έχει περάσει την γραμμή του τέρματος την ώρα που το αριστερό έχει επαφή με την μπάλα. Έτσι μπορείτε να αντιληφτείτε ότι όχι μόνο η μπάλα έχει περάσει την γραμμή αλλά είναι και ένα μέτρο μέσα.

 

Η δεύτερη είναι για όσους αμφισβητούν το πόσο ξεκάθαρο είναι

Η επόμενη μας φωτογραφία είναι για αυτούς που θέλουν και μαθηματική απόδειξη για το αυτονόητο.  Το διπλωμένο δεξί πόδι του παίκτη της αεκ βρίσκεται κατά το ήμισυ μέσα από την γραμμή τέρματος. Εάν υπολογίσουμε ότι η γωνία που δημιουργείται μεταξύ των δύο ποδιών του παίκτη είναι περίπου 65 μοίρες τότε κάνοντας τις μαθηματικές πράξεις θα δείτε ότι η άκρια του αριστερού ποδιού του παίκτη με την οποία απομακρύνει την μπάλα βρίσκεται τουλάχιστο μέσα από την γραμμή όσο και το μάκρος του ποδιού του παίκτη. Τα συμπεράσματα δικά σας

Κλικ εδώ για μεγαλύτερη φωτογραφία.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X