Διαδικαστικού χαρακτήρα

Μπορεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να διαφωνεί αλλά η αίσθηση όλων είναι πως το ΑΠΟΕΛ πρέπει να σκέφτεται από τώρα πως θα παρουσιαστεί πανέτοιμο ενόψει του τρίτου προκριματικού. Και αυτό γιατί η κλήρωση στη Νυόν ήταν η καλύτερη δυνατή και έφερε για αντίπαλο μας στο δεύτερο προκριματικό την άσημη και άγνωστη Σρείμουρ των Νησιών Φαρόε. Παρόλο που το πρωτάθλημα της συγκεκριμένης χώρας βρίσκεται σε εξέλιξη η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων είναι τεράστιο. Αυτό καλούνται να επιβεβαιώσουν και οι ποδοσφαιριστές μας από τον πρώτο αγώνα που θα διεξαχθεί εκτός έδρας, έτσι ώστε ο επαναληπτικός να έχει χαρακτήρα καλής προπόνησης.

Η Στρειμουρ ιδρύθηκε το 1993 με την τελευταία πέρσι όταν αποκλείστηκε από τη Manchester City με δύο ήττες. Αγωνίζεται σε γήπεδο χωρητικότητας 1000 θεατών και για τις ανάγκες του μεταξύ μας αγώνα θα πρέπει να μετακινηθεί στο Εθνικό στάδιο. Στο πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη η Στρειμουρ βρίσκεται στην 5 η θέση.

Από πλευράς διοίκησης υπάρχει παραδοχή για την περιορισμένη δυναμικότητα του αντιπάλου και τονίζεται πως με την απαιτούμενη σοβαρότητα θα βρεθούμε στην επόμενη φάση. Το ζητούμενο πλέον είναι να πάρουμε στον πρώτο αγώνα τη νίκη και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

Αρχίζουν τα δύσκολα στην Αυστρία
Από σήμερα αρχίζουν τα δύσκολα στην Αυστρία αφού μετά τη χτεσινή μέρα που ήταν περισσότερο για χαλάρωμα, οι προπονήσεις πλέον γίνονται εξαντλητικές. Η επίσημη ενημέρωση είναι σε τέτοιες περιπτώσεις επιλεκτική και συγκεκριμένη οπότε όλοι θα πρέπει να κάνουν υπομονή και σε αυτό τον τομέα. Όσον αφορά το μεταγραφικό το ψάξιμο για επιθετικό που να μπορεί να κάνει τη διαφορά συνεχίζεται.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!