Δώνης: Ευκαιρία να ωριμάσουμε

Ο Δώνης οδήγησε την ομάδα μας στην πρώτη του νίκη την πιο κατάλληλη στιγμή και όπως αναμενόταν στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη σημαντική νίκη. Δεν δίστασε να πει ότι η ψυχολογία ήταν εναντίον μας ενώ ζήτησε με το δικό του τρόπο ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι από δύο καλές ομάδες με ρυθμό με φάσεις με μονομαχίες σε όλο το 90’. Έμεινα ευχαριστημένος για το πρώτο μέρος είχαμε την κυκλοφορία και τον τρόπο που παίξαμε, η εικόνα ήταν εξαιρετική με εξαίρεση την ευκαιρία της Ανόρθωσης να σκοράρει. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Η ψυχολογία ήταν εναντίον μας αλλά σε αυτό το κομμάτι πήγαμε καλά. Είναι ευκαιρία να ωριμάσουμε, παρατηρείται μια αναρχία κάποιες στιγμές κάτι που πρέπει να το βελτιώσουμε. Είναι σημαντική η νίκη, είμαστε χαρούμενοι. Θα το χαρούμε και από αύριο δουλειά.

Η ομάδα μπορεί να βρει τους τρόπους να προσαρμοστεί στο 4-4-2. Δεν είναι απαραίτητο να είναι δύο φορ. Σημασία έχει να βγουν οι αυτοματισμοί και θα φανεί στη συνέχεια η εξέλιξη που θα έχει το ρόστερ μας. Από παιχνίδι σε παιχνίδι δουλεύουμε, είναι δύσκολο με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Αξιολογούμε όλα τα δεδομένα, βλέπω όλες τις μετρήσεις. Επίσης πρέπει να περάσουμε την φιλοσοφία του προπονητή, είναι κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X