Είναι αυτά που μας κάνουν περήφανους

Υπάρχουν ορισμένες φορές που οι λέξεις είναι τόσο δυνατές που σε κάνουν να ανατριχιάζεις. Ο Κωνσταντίνος από τα Τρίκαλα κατάφερε κυριολεκτικά να αγγίξει τις καρδιές μας. Είναι αυτά τα μικρά που μας κάνουν ΜΕΓΑΛΟΥΣ Έλληνες. Είναι αυτά που μας κάνουν περήφανους. ΤΡΙΚΑΛΑ 7-3-2012

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ,

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ SITE ΣΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΕΛ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,

ΑΠΑΙΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ TO KΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΝΕΤ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΠΟΕΛ-ΛΥΩΝ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ.ΗΤΑΝ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΓΣΠ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ!!!

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ 8 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

FORTZA ΑΠΟΕΛ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ K.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X