Εκτός ελέγχου

Τα προβλήματα χρονολογούνται και έχουμε κάνει πολλές αναφορές για την απαράδεκτη και αντιΑΠΟΕΛ στάση μερίδας οπαδών μας. Με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε ότι η κατάσταση πλέον είναι εκτός ελέγχου. Μια πολύ μικρή μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ οδηγεί ολόκληρο το σύλλογο σε πολύ άσχημα μονοπάτια. Το αποτροπιαστικό πανό στον αγώνα με την Ανόρθωση και το χτεσινό άναμμα και ρίψη φωτοβολίδων ήταν τα τελευταία «κατορθώματα». Οι πιθανότητες να δώσουμε τον κρίσιμο αγώνα με την Maccambi χωρίς οπαδούς θεωρείται από κάποιους ως βέβαιο και αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις αυτές, οι υπεύθυνοι των όσων είδαμε χτες θα πρέπει να έχουν τύψεις.

Δυστυχώς το πρόβλημα είναι τεράστιο και χρονολογείται. Οι προσπάθειες που έχουν γίνει από τους πιο λογικούς οπαδούς μας δεν οδηγούν πουθενά. Η χτεσινή παραίτηση του προέδρου του συνδέσμου σχετίζεται άμεσα με το θέμα αφού οι όποιες προσπάθειες του έπεσαν στο κενό.

Πλέον έχουμε ξεπεράσει το στάδιο όπου η επικοινωνία μεταξύ διοίκησης και οργανωμένων θα μπορούσε να λύσει ή να περιορίσει το πρόβλημα, οπότε μόνο με άλλα μέτρα μπορεί να βρεθεί μια λύση.

Η νέα διοίκηση που θα προκύψει θα πρέπει να πάρει γενναίες αποφάσεις και σε αυτό το θέμα αφού η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X