Εξαίρεση στον κανόνα ο Νούνο

Μπορεί η διοίκηση με οδηγίες του Γιοβάνοβιτς να υπερτονίζει ότι δεν θα μπει στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων με παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους πριν το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων αλλά υπάρχει μια εξαίρεση στον κανόνα. Αυτή ακούει στο όνομα Νούνο Μοράις. Ο ακρωγονιαίος λύθος της χρυσής ομάδας μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας μένει «ελεύθερος» σε λίγες μέρες και η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή έκριναν ότι η περίπτωση του χρίζει διαφορετικού χειρισμού. Ο Μοράις όπως γράψαμε την περασμένη εβδομάδα είναι η πιο δύσκολη περίπτωση όσον αφορά τις ανανεώσεις αφού θα χρειαστεί μια σημαντική αύξηση των απολαβών του προκειμένου να τον «δέσουμε» για ακόμα μια τριετία στον ΑΠΟΕΛ. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια πραγματοποιήθηκε η καθοριστική συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές όπου η διοίκηση έκανε το καθήκον της καταθέτοντας μιας δελεαστική πρόταση στον παίκτη.

Τα λεφτά δεν πλησιάζουν αυτά που φέρεται να έχουν προτείνει στον παίκτη ομάδες από Βέλγιο και Γερμανία αλλά κρίνονται ικανοποιητικά. Η παράμετρος πάνω στην οποία ποντάρει η διοίκηση είναι η θέληση του παίκτη αλλά και της οικογένειας του να παραμείνουν στην Κύπρο αφού είναι ενθουσιασμένοι με τον τρόπο και ποιότητα ζωής. Αν και αστάθμητη υπάρχει και η σημαντική παράμετρος παράμετρος των κινήτων-πριμ που την τελευταία τριετία και λόγω της πορείας της ομάδας βοήθησαν τον Πορτογάλλο μέσο να εισπράξει ποσά που θεωρούνται παραπάνω από ικανοποιητικά.

Η μπάλα πλέον βρίσκεται στα πόδια του Μοράις ο οποίος καλείται να αξιολογήσει όλες τις προτάσεις που έχει και να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καρίερα του. Η λογική λεει ότι μέχρι το τέλος του μήνα ο παίκτης θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του αφού και ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει έγκαιρα να αξιολογήσει εναλλακτικές περιπτώσεις στην περίπτωση που πάει κάτι στραβά.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X