Επιτέλους

Εδώ και ένα χρόνο γράφουμε άλλοτε με κάθε σοβαρότητα και άλλοτε με δόση ειρωνείας για τον ύποπτο τρόπο με τον οποίο χρηματοδοτείται η ομόνοια διαμέσου της εργοληπτικής εταιρείας Μιλτιάδης Νεοφύτου. Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού παραρτήματος του ΑΚΕΛ έχει κάνει μονοπώλιο τις κατακυρώσεις κυβερνητικών έργων δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και η δικαιολογία του προέδρου της Δημοκρατίας σε πρόσφατη συνέντευξη του ήταν πως δεν πρέπει να έχουμε παράπονο γιατί και επί διακυβέρνησης Κληρίδη ο συγκεκριμένος εργολάβος εξασφάλιζε αρκετές δουλειές.

Η συνεχιζόμενη πρόκληση για την οποία όλοι έκαναν τις πάπιες φαίνεται ότι κίνησε την περιέργεια του αναπληρωτή προέδρου και βουλευτή του ΔΗ.ΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου ο οποίος ζητά εξηγήσεις από τον πρόεδρο του ΘΟΚ για τις διαδικασίες με τις οποίες ανατέθηκε στον πρόεδρο της ομόνοιας η ανέγερση του νέου κτιρίου του ΘΟΚ.

Στη σχετική επιστολή τίθεται το ερώτημα κατά πόσο ο ΘΟΚ διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για αξιολόγηση των σχετικών προσφορών ενώ ζητείται όπως κατατεθεί στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής η έκθεση αξιολόγησης με βάση την οποία αποφασίστηκε η ανάθεση του έργου στον πρόεδρο του παραρτήματος.

Ζούμε σε μια χώρα που ποτέ κάποιος ευνοούμενος ή φίλος του προέδρου δημοκρατίας δεν καταδικάστηκε ή πλήγηκαν τα οικονομικά του συμφέροντα με οποιονδήποτε τρόπο. Θεωρούμε ότι δεν είναι και ανίκανοι αυτοί που φορτώνουν με κυβερνητικά έργα αξίας εκατομμυρίων ευρώ τον Μιλτιάδη Νεοφύτου, οπότε το πιθανότερο σενάριο είναι να μην προκύψει κάτι μεμπτό.

Είναι όμως τουλάχιστον μια ηθική ικανοποίηση να βλέπουμε ότι κάποιοι δεν αποδέχονται την κοροϊδία όλης της Κύπρου με τη διοχέτευση εκατομμυρίων ευρώ στο ποδοσφαιρικό παράρτημα.

Αλαλούμ με τα εισιτήρια
Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το όλο θέμα που προέκυψε με τις τιμές των εισιτηρίων για τους αγώνες με τη διοίκηση να παραθέτει δημοσιογραφική διάσκεψη. Η ομάδα μας υπέπεσε σε γκάφα αφού ουδέποτε η ΟΥΕΦΑ δεν ενέκρινε πακετοποίηση εισιτηρίων και το ζητούμενο πλέον είναι να βρεθεί ο τρόπος έστω και σιωπηλά οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας να τύχουν της προνομιακής τιμολόγησης που τους αξίζει.

Επανέρχονται δριμύτεροι
Μετά από μακρά περίοδο διακοπών έφτασε η ώρα της δράσης. H στήλη VIP και ο μικρός ομονοιάτης που πέρσι προκάλεσαν πάταγο είναι από σήμερα στην παρέα μας ενώ την ερχόμενη εβδομάδα επανέρχεται με εκπλήξεις και ο αγαπητός Soupaman. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ανανεωμένη στήλη του ΑΠΟΕΛ-ΠΑΝΤΟΥ αφού σήμερα φιλοξενεί για πρώτη φορά συμμετοχή από την Λιβύη, τη μοναδική χώρα στο κόσμο που η σημαία της αποτελείται από ένα χρώμα μόνο και τίποτα άλλο. Δυστυχώς είναι το πράσινο!!! Υπενθυμίζουμε επίσης ότι η στήλη αυτή ανανεώνεται πλέον επί καθημερινής βάσεως μέχρι «εξάντλησεως του στοκ»!!!

______________________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ
ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΩ…

Παρά το άσχημο ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής ομάδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, εμείς επιβάλλεται να παραμείνουμε προσηλώμενοι στους στόχους μας και να μείνουμε δίπλα στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία. Πιστεύουμε πως η ήττα στην Πέγεια ήταν μια κακή παρένθεση στην μέχρι τώρα πορεία του ΘΡΥΛΟΥ και πως η ομάδα θα συνεχίσει απ’ εκεί που έμεινε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, της Ασπίδας και την πρόκρισή της στους ομίλους του UEFA Champions League. Είναι σημαντικό επίσης να παραμείνει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ανεπηρέαστος από τις μεταγραφές των αντιπάλων μας αφού είναι φανερό πλέον πως η Ευρωπαϊκή πορεία του ΑΠΟΕΛ σκόρπισε τον πανικό σε άλλο σωματείο της πρωτεύουσας, και όχι μόνο.

Η ομάδα μας είναι η πανάξια πρωταθλήτρια της περσινής σεζόν και απέδειξε, τόσο πέρσι όσο και φέτος, πως στα δύσκολα οι ποδοσφαιριστές μας, με τη στήριξη του κόσμου, μπορούν να πετύχουν αυτά που για άλλους φαίνονται ακατόρθωτα. Μην ασχολείστε με τις σπασμωδικές κινήσεις των αντιπάλων μας οι οποίοι, εφόσον έχουν μείνει αρκετά πίσω σε τίτλους και σε Ευρωπαϊκές επιτυχίες, είναι φυσιολογικό να αντιδρούν με τέτοιο τρόπο.

Όσον αφορά στα επόμενα τρία Ευρωπαϊκα παιχνίδια στο ΓΣΠ, χαιρετίζουμε την απόφαση της εταιρείας να υιοθετήσει χαμηλές τιμές στα εισιτήρια των αγώνων, και προτρέπουμε τον κόσμο να εξαντλήσει όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια και για τους τρεις αγώνες, αφού η ομάδα με την παρουσία του κόσμου μας μπορεί να πετύχει απίστευτα πράγματα. Επίσης θέλουμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας πως το Δ.Σ του συνδέσμου αποφάσισε όπως πραγματοποιηθεί μόνο μια οργανωμένη μονοήμερη εκδρομή για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες και αυτή θα είναι στην Πορτογαλία. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Τέλος, οι εγγραφές μελών του Συνδέσμου συνεχίζονται κανονικά, και θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τα μέχρι σήμερα μέλη που δεν παρέλαβαν την κάρτα μέλους και τη φανέλα του Συνδέσμου, ότι μπορούν να τα παραλάβουν από το κατάστημα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. , Old School Supporters.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X