Ζήτω η ΚΟΠ TV

Η ανικανότητα καθορισμού ενός συνολικού πακέτου μέτρων με έμφαση στην πρόληψη οδήγησε σήμερα τον Κουτσοκούμνη και την ΚΟΠ στην επαναφορά του γνωστού μέτρου κλεισίματος των γηπέδων για την εγκληματική συμπεριφορά των λίγων ανεγκέφαλων. Για σκοπούς εντυπώσεων στους αγώνες αυτούς θα μπορούν να παρευρίσκονται ηλικιωμένοι άνω των 65 ετών και δεκάχρονα τα οποία μπορούν να συνοδεύονται από την μητέρα τους αλλά όχι τον πατέρα τους! Αναλυτικά οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ:

*Για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στα στάδια, στις τρεις παραπομπές θα επιβάλλεται ποινή για μερικό κλείσιμο της κερκίδας. Υπενθυμίζεται ότι στις περιπτώσεις αυτές, για κάθε παραπομπή επιβάλλεται ψηλό χρηματικό πρόστιμο.

*Μετά τις τρεις παραπομπές,  επιβάλλεται ποινή διεξαγωγής αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και στο στάδιο θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο για συνταξιούχους πέραν των 65 ετών και για παιδιά μέχρι 12 ετών, συνοδευόμενα από τις μητέρες τους.

*Για ρίξιμο επικίνδυνων αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο ή στην αντίπαλη κερκίδα, για κάθε παραπομπή επιβάλλεται άμεσα η ποινή διεξαγωγής αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.

Και σε αυτή την περίπτωση θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο για συνταξιούχους πέραν των 65 ετών και για παιδιά μέχρι 12 ετών, συνοδευόμενα από τις μητέρες τους.

*Στην τρίτη παραπομπή για ρίξιμο των επικίνδυνων αντικειμένων, θα επιβάλλεται και η ποινή αφαίρεσης βαθμών. Για κάθε επόμενη φορά,  οι βαθμοί που θα αφαιρούνται θα αυξάνονται.

 

Για όλα τα πιο πάνω θα γίνει κωδικοποίηση των επικίνδυνων  αντικειμένων και θα ενσωματωθούν στον πειθαρχικό κανονισμό.

Εισηγήσεις στην Πολιτεία

Επίσης, πέραν των πιο πάνω μέτρων, η ΚΟΠ εισηγείται προς την Πολιτεία τη λήψη των ακόλουθων μέτρων:

1.Την εγκατάσταση στα Στάδια ΓΣΠ, «Αντώνης Παπαδόπουλος» και Τσίρειο σύγχρονων συστημάτων αναγνώρισης φιλάθλων, ανεξαρτήτως της θέσης την οποία θα καταλαμβάνουν στην κερκίδα. Τα συστήματα αυτά λειτουργούν με την χρήση κάρτας φιλάθλου, διαφορετικής για κάθε Σωματείο.

2.Την άμεση εκδίκαση των παραβατών οι οποίοι συλλαμβάνονται για αδικήματα που αφορούν βία στους αγωνιστικούς χώρους.

3. Την αναθεώρηση του νόμου περί βίας στους αθλητικούς χώρους και εισήγηση για απαγόρευση μεταφοράς και χρήσης κουκούλων και μασκών στα Στάδια.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!