Ηλεκτρονική απάντηση

Διαμέσου δήλωσης του Φοίβου Ερωτοκρίτου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, αντί δημοσιογραφικής διάσκεψης η οποία εγκυμονούσε μεγαλύτερους κινδύνους εκφράστηκε η θέση της διοίκησης στα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Ο πρόεδρος ουσιαστικά θεωρεί άδικη την κριτική που έγινε από τους Ηλιάδη και Ιωαννίδη ενώ υπεραμύνθηκε τις διαδικασίες που ακολουθούνται για τη λήψη οποιανδήποτε απόφασης και το σεβασμό που υπάρχει στην πλειοψηφία. Παράλληλα επιχειρεί να θυμίσει στους διαμαρτυρόμενους ότι οι διάφορες επιτροπές που έχουν καταρτιστεί έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν αποφάσεις έστω και αν αυτές δεν εγκρίνονται πάντα από την ολομέλεια του διοικητικού συμβουλίου. Λογικά κάτω από αυτό το πλαίσιο πρέπει να πάρθηκε και η περιβόητη πλέον απόφαση για τα πριμ της Ευρώπη…

Το φαινόμενο να νιώθουν κάποια μέλη της διοίκησης ότι παίρνονται σημαντικές αποφάσεις εν αγνοία τους δεν είναι σημερινό. Κάτω από την καλή δικαιολογία της αποτελεσματικότητας και της ευελιξίας ο μικρός πυρήνας αποκλείει τους υπόλοιπους και αυτό δεν πρόκειται να εκλείψει ποτέ. Ρεαλιστικά αυτό που πρέπει να ελπίζουμε είναι ο μικρός αυτός πυρήνας να έχει την ικανότητα να παίρνει τις σωστές αποφάσεις.

Όλοι αυτοί που αποτελούν το σημερινό συμβούλιο και κυρίως ο πρόεδρος δεν πρέπει να ξεχνούν ότι παρόμοια επιχειρηματολογία χρησιμοποιούσαν και οι δυο προηγούμενοι πρόεδροι (Πετρίδης και Ζιβανάρης) για να δικαιολογήσουν κάποιες αποφάσεις τους. Οι πρώτοι όμως που στην πορεία τους αμφισβήτησαν ήταν οι ίδιοι οι συνεργάτες τους…

Προσοχή λοιπόν γιατί η ενότητα και η σωστή διαχείριση χρημάτων προαναγγέλλονται εύκολα αλλά εφαρμόζονται πολύ πιο δύσκολα.

Γεμάτο απουσιολόγιο
Χιώτης και Μιροσάβλιεβιτς προπονούνται πλέον κανονικά και η συμμετοχή τους εξαρτάται από τον Γιοβάνοβιτς, ενώ δεν υπολογίζονται οι Κοσόφσκι, Ζεβλάκοφ, Μπρούσερ και Ζόρζε. Ο καταρτισμός της εντεκάδας αν λάβουμε υπόψη την κούραση κάποιων και την ανετοιμότητα άλλων αποτελεί γρίφοκαι ρίσκο.

_________________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΓΣΠ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!