Η σπουδαιότερη ανατροπή όλων των εποχών

Με καθυστέρηση αρκετών ημερών λόγω της διαφθοράς που υπάρχει στην ΚΟΠ του Κουτσοκούμνη ο ΑΠΟΕΛ στέφθηκε πρωταθλητής. Οι παίκτες του Δώνη απένειμαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο τη δικαιοσύνη που αρνήθηκαν οι ανίκανοι της ΚΟΠ και το 230 πρωτάθλημα στην ένδοξη ιστορία μας είναι γεγονός. Ήταν μια χρονιά δύσκολη με όλων των ειδών τα προβλήματα αλλά ο ΑΠΟΕΛ έδειξε χαρακτήρα και στο τέλος δικαιώθηκε. Μια δικαίωση που ανέτρεψε την αρνητική προϊστορία που μας θέλει εδώ και 65 χρόνια να μην μπορούμε να κατακτήσουμε δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Και όμως ο φετινός ΑΠΟΕΛ τα κατάφερε. Δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα μετά από 65 χρόνια αλλά και treble σαρώνοντας όλους τους εγχώριους τίτλους.

Πρόκειται για την σπουδαιότερη ανατροπή όλων των εποχών αφού μέχρι και τον Δεκέμβριο όλα ήταν μαύρα και άραχνα στην ομάδα μας. Η χρόνια άρχισε με τις χειρότερες προϋποθέσεις και χρειάστηκε να γίνουν ακραίες αλλά απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να σωθεί η χρόνιά αλλά ακόμα και αυτό έδειχνε ανέφικτο αφού ελάχιστοι πίστευαν ότι μπορούσαμε.

Η αρχή έγινε με την εκδίωξη του Σέρτζιο και την έλευση του Δώνη ο οποίος όμως στην αρχή δυσκολεύτηκε να φέρει την απαιτούμενη αλλαγή. Χρειάστηκε να γίνει και η απαραίτητη διοικητική αλλαγή για να αλλάξει για τα καλά το κλίμα και όχι μόνο, έτσι ένα αήττητο σερί 23 αγώνων μας έβαλε για τα καλά στο παιχνίδι του τίτλου.

Η Αελ ήταν όλο αυτό το διάστημα η ομάδα που κατάφερνε με διάφορους τρόπους να έχει την πιο σταθερή πορεία. Η ομάδα του Σοφοκλέους θεωρήθηκε από όλους το μεγάλο φαβορί αφού ήταν και αυτή που είχε και τη δυνατότητα να δώσει αρκετούς αγώνες φιλικού χαρακτήρα.

Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ που είχε τα δικά του σκαμπανεβάσματα μπόρεσε να διαχειριστεί σωστά τις δυο συνεχόμενες ήττες στα play offs που έδειχναν να είναι καταδικαστικές. Η συνέχεια είναι σε όλους γνωστή αφού η επιβεβαίωση του ΑΠΟΕΛ εναντίον όλων (το οποίο δεν επιδιώξαμε) συσπείρωσε ακόμα περισσότερο όλους μας που στο τέλος έφερε το κύπελλο και το πρωτάθλημα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!