Καταδικάζουν εαυτούς

Με τον πιο επίσημο τρόπο η Διοίκηση της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ ποδόσφαιρο παραδέχτηκε ότι η διαρροή για οφειλές παλιών παραγόντων της ομάδας, προέρχεται από την ίδια. Δηλώνει μάλιστα ξεκάθαρα ότι νιώθει αποτροπιασμό και απογοήτευση! Η αυτομαστίγωση δεν προσφέρει άλλοθι στην Διοίκηση Ερωτοκρίτου αφού με το να αφήνουν να διαρρέουν βρώμες και μετά να τις καταδικάζουν η δουλειά τους γίνεται και με το παραπάνω. «Το Δ.Σ. της Eταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ εκφράζει τη θλίψη, την απογοήτευση και τον αποτροπιασμό του για την διαρροή που παρατηρήθηκε νωρίτερα σήμερα, για τις οφειλές κάποιων παλιών παραγόντων της ομάδας μας προς την εταιρεία.

Ο πρόεδρος και η διοίκηση θεωρούν αυτό που έγινε ως ανήθικο ιδιαίτερα γιατί αφορά ανθρώπους οι οποίοι πρόσφεραν μεγάλες υπηρεσίες στην ομάδα μας, την οποία μάλιστα σε δύσκολους καιρούς βοήθησαν και οικονομικά.

Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε κανένας δεν περισσεύει στον ΑΠΟΕΛ, η βοήθεια όλων είναι απαραίτητη και τέτοιου είδους ενέργειες σπίλωσης ονομάτων είναι ανέντιμες και καταδικαστέες.»

Η ανακοίνωση ουσιαστικά επιβεβαιώνει τον ανήθικο τρόπο με τον οποίο πλέων προσπαθούν να σπιλώσουν συγκεκριμένα άτομα σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν ένα πολεμικό κλίμα ενόψει της Γενικής Συνέλευσης.

Η εξαγγελία για ήπια μεταβατική περίοδο είναι μόνο λόγια, αφού οι πράξεις και οι δηλώσεις των στελεχών της παρούσας Διοίκησης φανερώνουν εντελώς το αντίθετο. Η σημερινή διαρροή μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού κάποιοι φρόντισαν να βρουν τρόπους με τους οποίους θα προσπαθήσουν να εκθέσουν τους Πετρίδη και Φωτίου οι οποίοι δημοσιοποίησαν την πρόθεσή τους να αναμιχτούν διοικητικά με τον ΑΠΟΕΛ. Για τους δικούς τους λόγους στοχοποίησαν και τον Θεόδωρο Κυριακίδη.

Τα διάφορα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ότι ο Φοίβος και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου του αποφάσισαν να φύγουν πυροβολώντας επιβεβαιώνονται με την έναρξη της επιθετικής επικοινωνιακής εκστρατείας που ξεκίνησε εδώ και μερικές μερες και η οποία δεν ξέρουμε που θα καταλήξει. Να θυμίσουμε ότι χτες ο Τάκης Αντωνίου έκανε κατά μέτωπο επίθεση μέσω ραδιοφώνου στον Σπύρο Σωτηρίου αλλά και στα μαθητάκια.

Αν ο Φοίβος Ερωτοκρίτου άλλαξε για ακόμη μια φορά γνώμη και δεν θέλει να φύγει, τότε το μόνο που έχει να κάνει είναι να βγει και να το δηλώσει δημόσια. Εξ άλλου έχουμε συνηθίσει στις σικέ παραιτήσεις εδώ και χρόνια.

Ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να διανύσει τις τελευταίες μέρες της διοικητικής του περιόδου όχι μόνο δεν τον τιμά, αλλά βγάζει και στην επιφάνεια ένα δεύτερο πρόσωπο που πολλοί ΑΠΟΕΛίστες δεν είχαν την «τιμή» να γνωρίσουν.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X