Μεγάλο πλεονέκτημα

Μπορεί ο πρώτος αγώνας με την Παρτιζάν να ανήκει στο παρελθόν αλλά άφησε μια παρακαταθήκη που αν τη διαχειριστούμε σωστά θα είμαστε η ομάδα που θα συνεχίσει το ταξίδι στο όνειρο. Το σκορ του πρώτου αγώνα όσο και αν σωστά δεν το παραδέχεται ο προπονητής μας αποτελεί ένα μεγάλο πλεονέκτημα πάνω στο οποίο θα βασιστούμε στον επαναληπτικό. Η τακτική μας που ούτως ή άλλως βασίζεται στη διάταξη 4-5-1 διευκολύνει κάπως τα πράγματα αφού θα πρέπει να αμυνθούμε σωστά και με υπομονή να επιδιώξουμε ακόμα και αυτό το γκολ που θα μας φέρει την πρόκριση. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άφησε να νοηθεί στις δηλώσεις του ότι η ποιότητα του αντιπάλου θα αποτελέσει βαρόμετρο στον επαναληπτικό. Είναι αλήθεια ότι στο ΓΣΠ δεν είδαμε τις πραγματικές δυνατότητες της Παρτιζάν αλλά οι παίκτες μας γνωρίζουν ακόμα πιο καλά πλέον τις μονάδες που πρέπει να προσέξουν.

Ο επαναληπτικός γυροφέρνει από τώρα στο μυαλό όλων και αποτελεί το κύριο θέμα συζήτησης ανάμεσα στους οπαδούς μας,. Όλοι θέλουν απεγνωσμένα την υπέρβαση που θα μας κάνει ακόμα πιο γνωστούς και υπολογίσιμους στην Ευρώπη. Αρκεί να θυμίσουμε πρόσφατο δημοψήφισμα της ιστοσελίδας μας όπου η πλειοψηφία προτιμούσε συμμετοχή στους ομίλους του europa league παρά δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Ενδεικτική της θέλησης του κόσμου είναι και η απίστευτη κινητικότητα που υπάρχει ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν να βρεθούν στο Βελιγράδι την ερχόμενη εβδομάδα. Εάν επαληθευτούν οι προβλέψεις ίσως να ξεπεράσουν και τους χίλιους αυτοί που θα δώσουν το παρών τους. Κάτι τέτοιο θα αποτελέσει και την καλύτερη τονωτική ένεση για τους παίκτες μας οι οποίοι καλούνται να παραμείνουν σοβαροί.

Αρκετοί από αυτούς έζησαν το πάθημα με την Μπάτε Μπόρισοφ το οποίο πρέπει να μας παραδειγματίζει. To ΑΠΟΕΛ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς χαρακτηρίζεται από τη δέουσα σοβαρότητα και είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμα πιο έτοιμη στο Βελιγράδι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X