Μετράμε απώλειες

Η υπερπροσπάθεια για να αποφύγουμε την ήττα δεν είχε άισιο τέλος αλλά ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι έφερε παράπλευρες απώλειες που θα επηρεάσουν την ομάδα. Ο αγώνας του Σαββάτου με την Ομόνοια πλησιάζει και το δελτίο με τους τραυματίες από το πουθενά μεγάλωσε. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όπως έγινε αντιληπτό από ψες έχει να κάνει με τον Ολιβέιρα ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα χάσει τα play offs. Ο Βραζιλιάνος θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις για να διαφανεί το μέγεθος της ζημιάς στο γόνατο του και το πιο αισιόδοξο σενάριο κάνει λόγο για ζημιά πρόβλημα στους συνδέσμους. Το απαισιόδοξο αφορά την ανάγκη μικρής  επέμβασης-αρθροσκόπης και σε κάθε περίπτωση η επιστορφή του δεν θα είναι σύντομη.

Οι Αλεξάνδρου και Τρισκόφσκι αποχώρησαν με μικροπροβλήματα από τον αγώνα και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί αύριο ενώ υπάρχουν και οι απουσίες λόγω καρτών που δημιουργούν πραγματικό πονοκέφαλο στον Γιοβάνοβιτς ενόψει Ομόνοιας.

Θυμίζουμε ότι στο αγώνα του Σαββάτου δεν έχουν δικαιώμα συμμετοχής οι Ζόρζε και Μποαβεντούρα κάτι που αφήνει την ομάδα μόνο με έναν κεντρικό αμυντικό (Κακά). Αυτό σημαίνει ότι θα επιστρατευτεί ένας κατά συνθήκην κεντρικός αμυντικός με τον Μοράις να είναι ο επικρατέστερος.

Σήμερα υπάρχει ρεπό το οποίο θα βοηθήσει όλους στον Αρχάγγελο να καθαρίσουν το μυαλό τους να πάρουν κάποιες ανάσες και να μπουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος..

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X