Μπορούμε καλύτερα

Η χτεσινή μέρα έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα όνομα που απασχολεί σοβαρά τη διοίκηση για τη θέση του αριστερού χαφ. Όπως όλα δείχνουν ο Ζε Κάρλος θα αποτελέσει παρελθόν και ο πρώτος υποψήφιος για να καλύψει τη θέση είναι 27χρονός Ισραηλινός Μπαρούκ Ντέκο. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή της Χάποελ η οποία στο φετινό πρωτάθλημα τερμάτισε στην έβδομη θέση. Ο Ντέκο είχε 28 συμμετοχές και σημείωσε 6 τέρματα.

Η αναζήτηση μας στο διαδίκτυο για κάποια περισσότερα πράγματα όσον αφορά τον Ντέκο δεν είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα και το βασανιστικό ερώτημα που τίθεται είναι το κατά πόσο συγκαταλέγεται μέσα στους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Το πρωτάθλημα στο Ισραήλ δεν μπορεί να θεωρηθεί καλύτερο από το δικό μας, ενώ η ομάδα στην οποία αγωνίζεται τα τελευταία 3 χρόνια δεν έχει παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο.

>

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμαθε για τον παίκτη από τα διάφορα DVD που διανέμουν οι μάνατζερ και σίγουρα δεν μπορεί να έχει ολοκληρωμένη άποψη για τον Ισραηλινό μεσοεπιθετικό. Στα χαρτιά λοιπόν η περίπτωση του δεν δείχνει να είναι κάτι το ξεχωριστό και θα αναμένουμε τις εξελίξεις για να κρίνουμε καλύτερα τα πράγματα.

Διαφορετική περίπτωση και σίγουρα πιο δαπανηρή φαίνεται να είναι η περίπτωση του Ισπανού Javi Moreno ο οποίος σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Sportday , προτάθηκε στην ομάδα μας και απασχολεί σοβαρά τεχνική ηγεσία και επιτροπή προγραμματισμού. Πρόκειται για 33χρονο επιθετικό που στις αρχές της δεκαετίας έκανε πράγματα και θαύματα στην Ισπανία. Αυτό τον έφερε στην Μίλαν όπου τη χρονιά 2001/02 είχε 16 συμμετοχές και 2 τέρματα. Η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη αφού οι επιδόσεις του περιορίστηκαν και τα τελευταία χρόνια βρήκε στην Cordoba (δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας) την ποδοσφαιρική του στέγη. Οι επιδόσεις του και σε αυτό το επίπεδο είναι αξιοσημείωτες, όπως φαίνεται και στον σχετικό πίνακα που ακολουθεί.

Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές αφού διοίκηση και προπονητής θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατό περισσότερες εκκρεμότητες πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία. Εμείς και σήμερα θα πούμε ότι δεν πρέπει να γίνουν βεβιασμένες κινήσεις από κανέναν για να μη χρειαστεί να μπούμε στη διαδικασία των διορθωτικών κινήσεων από τον Αύγουστο.

Το βιογραφικό του Barukh Dego

Season

Club

Games

Goals

2001/02

Maccabi Tel Aviv

29

3

2002/03

Maccabi Tel Aviv

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X