Να έχει συνέχεια η επικοινωνιακή αντεπίθεση

Είναι με μεγάλη ικανοποίηση που βλέπουμε το επίσημο ΑΠΟΕΛ να έχει διάθεση να πει τα πράγματα με το όνομα τους όσον αφορά τον ελεεινό τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η διοίκηση Μιλτιάδη Νεοφύτου. Διοίκηση που φυσικά ακολουθεί εντολές εκ των άνωθεν και είναι για αυτό που σε χτεσινό μας άρθρο θυμίζαμε ότι οι αναχρονιστικές μέθοδοι συσπείρωσης των αρνιών προέρχονται από ην Εζεκία Παπαιώαννου. Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου προς έκπληξη αρκετών βγήκε μπροστά και μετά την πρώτη του τοποθέτηση αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα η οποία δεν ήταν και η καταλληλότερη στη συνέχεια ήταν χείμαρρος. Οι τοποθετήσεις του προέδρου ήταν σε πλήρη συνάρτηση με αυτές των Πολυδώρου και Αντωνίου οι οποίοι απογύμνωσαν την ομόνοια ενώ σήμερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση-απάντηση στην αντίστοιχη του παραρτήματος.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ζει καθημερινά τις αρνητικές προεκτάσεις  της επικοινωνιακής πολιτικής της Ομόνοιας. Δυστυχώς τα μμε για διάφορους λόγους που δεν είναι της ώρας να αναλύσουμε προσαρμόστηκαν και υιοθετούν σε διάφορες βαθμίδες τα όσα ισχυρίζεται η ομόνοια. Είδαμε ακόμα και χτες να προσπαθούν συνειδητά ορισμένα μμε και αθλητικογράφοι ειδικότερα να υποβαθμίσουν τη νίκη του ΑΠΟΕΛ αναγάγοντας σε πρώτο θέμα τα επεισόδια. Πρώτο και καλύτερο το κρατικό κανάλι όπου ο πράσινος Κωνσταντίνου «επέλεξε» να αρχίσει την τηλεφωνική συνομιλία του με τον Φοίβο Ερωτοκρίτου καλώντας να σχολιάσει τις ασχήμιες. Δεν υπολόγισε όμως καλά τι θα του απαντούσε ο πρόεδρος!

Είναι δεκάδες και σχεδόν καθημερινά τα περιστατικά όπου αντίπαλοι και μμε επιχειρούν συνειδητά να μειώσουν τις επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ και να μας συνδέσουν με το παρασκήνιο το οποίο λειτουργεί εναντίον τους.

Η διοίκηση έχει καθήκον να κάνει συχνότερες παρεμβάσεις όπως τη σημερινή γιατί μόνον έτσι θα μπορέσει σταδιακά να λάμψει η αλήθεια.

Η ποδοσφαιρική τρομοκρατία έχει πλέον ταυτότηταΗ χθεσινή ανακοίνωση της επίσημης Ομόνοιας επιβεβαιώνει ότι η τρομοκρατία που βιώνει το κυπριακό ποδόσφαιρο και άνθρωποι του δεν είναι ανώνυμη. Η δε δραματική αναφορά στην ανακοίνωση ότι «η υπομονή μας έχει ξεπεράσει τα όρια» δεν αποτελεί τίποτα άλλο από κάλεσμα σε περαιτέρω βία.

Οι κουκουλοφόροι που ξυλοφόρτωσαν μέλος της Δικαστικής, ο τραμπούκος που τραυμάτισε χθες στο μάτι τον Χρίστο Κόντη, ο μακάβριος εμπνευστής του φέρετρου που στάλθηκε σε μέλος της Εκτελεστικής της ΚΟΠ και οι ανώνυμοι που τηλεφωνούν απειλώντας και εκβιάζοντας διαιτητές, παίκτες, παράγοντες και μέλη θεσμικών οργάνων του ποδοσφαίρου έχουν λάβει το σύνθημα τους από τη χθεσινή ανακοίνωση.

Η επίσημη Ομόνοια ενθαρρύνει δημοσίως πλέον τη βία, την οποία ούτε για το θεαθήναι καταδικάζει όταν προέρχεται από τους δικούς της οπαδούς και έμμισθους κατευθυνόμενους. (Μήπως αυτός που βιντεογραφούσε τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ όταν οι οπαδοί της Ομόνοιας επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον Χρίστο Κόντη ήταν ο ίδιος που πρώτα έδωσε το σύνθημα στην κερκίδα για την επίθεση;)

Η επίσημη Ομόνοια αδυνατεί να διαχειριστεί τα αυξανόμενα εσωτερικά οικονομικά και αγωνιστικά της προβλήματα και για να αποπροσανατολίσει τους οπαδούς της από τις δικές της ευθύνες, φορτώνει τις αποτυχίες της σε όλους τους άλλους. Δεν διστάζει να οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα.

Θα πρέπει όμως να γνωρίζει ότι η ευθύνη είναι όλη δικής της. Και για τη βία που υπέθαλπε μέχρι σήμερα, αλλά και για τη βία που απροκάλυπτα ενθαρρύνει με την ανακοίνωση της. Δεν πρόκειται να την ακολουθήσουμε, αλλά διαμηνύουμε – και στην επίσημη Ομόνοια και σ’ όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο – ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ.

Το ΑΠΟΕΛ θα σταθεί όρθιο και αγέρωχο μπροστά σ’ αυτή την πρωτοφανή συμπεριφορά και δεν πρόκειται να ανεχθεί τον περαιτέρω εκφοβισμό των θεσμικών οργάνων του κυπριακού ποδοσφαίρου. Το ποδόσφαιρο για να το χαιρόμαστε πρέπει οι αγώνες, όπως συμβαίνει και στην Ευρώπη, να κερδίζονται στο γήπεδο και όχι σε αίθουσες δικαστηρίων ή με ρόπαλα και κουκουλοφόρους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X