Προπώληση Εισιτηρίων ΑΠΟΕΛ – Aalborg BK

Ανακοινώθηκαν ήδη οι λεπτομέρειες που αφορούν την προπώληση των εισιτηρίων του ΑΠΟΕΛ – Άαλμποργκ και εν μέσω διακοπών θα σημάνει ένας συναγερμός. Και αυτό γιατί η διάθεση των εισιτηρίων θα αρχίσει από τις 12 Αυγούστου. Το άλλο που θα συμβεί και πάλι είναι οι μετακινήσεις αρκετών οπαδών μας λόγω των θέσεων που δεσμεύονται από την UEFA, οπότε καλά κάνετε να διαβάσετε τα σχετικά: Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι, η έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για τονεπαναληπτικό αγώνα ΑΠΟΕΛ – Aalborg BK στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης των PLAY OFF του UEFA CHAMPIONS LEAGUE που θα διεξαχθεί στο Στάδιο ΓΣΠ, την Τρίτη 26 Αυγούστου και ώρα 21:45, θα αρχίσει την Τρίτη 12 Αυγούστου 2014 στις 14:00 το μεσημέρι από το Διαδίκτυο και το ORANGE SHOP.

Ακολουθούν οι πληροφορίες για τις τιμές, το πρόγραμμα προπώλησης, τις προτεραιότητες αλλά και για τις θέσεις που δεσμεύονται από UEFA.

ΤΙΜΕΣ

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (ΔΥΤΙΚΗ & ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ) – ΕΥΡΩ 25 ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (ΝΟΤΙΑ & ΒΟΡΕΙΑ) – ΕΥΡΩ 20 ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ – ΕΥΡΩ 10 (μόνο για κατόχους μαθητικών διαρκείας 14-15 σύμφωνα με το πρόγραμμα προπώλησης) ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ – ΕΥΡΩ 5 (μόνο για κατόχους παιδικών διαρκείας 14-15 σύμφωνα με το πρόγραμμα προπώλησης) ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ VIP (ΤΜΗΜΑ 305 & 306) – ΕΥΡΩ 30 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΒΟΧΕΣ – ΕΥΡΩ 40 Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται στα εισιτήρια διαρκείας 14-15.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Η διάθεση των εισιτηρίων από το διαδίκτυο θα ξεκινήσει από την επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ (όλο το 24ωρο) από την Τρίτη 12 Αυγούστου 2014 στις 14:00 μέχρι και τις 16:30 το απόγευμα την μέρα του αγώνα, ως ακολούθως:

Για κατόχους διαρκείας που επιθυμούν να διεκδικήσουν τη θέση τους

• Από την Τρίτη 12 Αυγούστου στις 14:00 έως την Τετάρτη 20 Αυγούστου στις 16:00.

Για μη κατόχους διαρκείας που επιθυμούν να αγοράσουν ελεύθερη θέση (προτού ελευθερωθούν οι θέσεις των διαρκείας)

• Από την Πέμπτη 14 Αυγούστου στις 09:00 έως την Τετάρτη 20 Αυγούστου στις 16:00.

Για όλους τους φιλάθλους μετά την ελευθέρωση των θέσεων των διαρκείας

• Από την Τετάρτη 20 Αυγούστου στις 17:00 μέχρι την Τρίτη 26 Αυγούστου στις 16:30 (ημέρα αγώνα).

 

Για αγορά εισιτηρίου μέσω διαδικτύου οι φίλαθλοι έχουν τις 2 πιο κάτω επιλογές:

1. ΑΓΟΡΑ & ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: Τα εισιτήρια θα μπορούν να τυπωθούν από το σπίτι (για όσους έχουν εκτυπωτές) και απλά οι κάτοχοι τους να προσκομίσουν το τυπωμένο εισιτήριο τους στις εισόδους του Σταδίου (όχι στα ταμεία). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγοραστής που θα εκτυπώσει το εισιτήριο από το σπίτι φέρει την αποκλειστική ευθύνη ούτως ώστε το εισιτήριο που θα εκτυπωθεί να μην φωτοτυπηθεί από οποιονδήποτε, διότι σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα καταστεί δυνατή η είσοδος στο γήπεδο. Όλα τα εισιτήρια θα ελέγχονται ηλεκτρονικά στην είσοδο και στην περίπτωση δεύτερης προσπάθειας εισόδου τότε δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

2. ΑΓΟΡΑ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ORANGE SHOP/ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΓΣΠ: Τα εισιτήρια θα μπορεί να τα παραλάβει ο αγοραστής την ίδια μέρα από τo Orange Shop και καθ’ όλη τη διάρκεια προπώλησης των εισιτηρίων στο orange shop και ή από τα εκδοτήρια του Σταδίου ΓΣΠ (στο ταμείο Δ6) την ημέρα του αγώνα πριν την έναρξη μέχρι και την έναρξη του αγώνα, προσκομίζοντας τον αριθμό τιμολογίου και επιδεικνύοντας την ταυτότητα του.

– Υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση €1 για έξοδα επεξεργασίας για κάθε εισιτήριο. – Είναι απαραίτητη η προσκόμιση ταυτότητας και ο αριθμός τιμολογίου κατά την παραλαβή των εισιτηρίων. – Το κάθε ηλεκτρονικό εισιτήριο αποτελείται από ένα αρχείο pdf το οποίο θα πρέπει να εκτυπώνεται πριν την προσέλευση στο γήπεδο. Το αρχείο pdf θα βρίσκεται στις συναλλαγές εισιτηρίων στο λογαριασμό σας εφόσον επιλέξατε την «εκτύπωση στο σπίτι». – Το email επιβεβαίωσης της αγοράς δεν περιλαμβάνει το αρχείο pdf και δεν αποτελεί εισιτήριο εισόδου. – Για κάθε χρήστη (λογαριασμό), αγορά μέχρι 5 εισιτήρια αγώνα.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOP

Οι ώρες και μέρες προπώλησης από το ORANGE SHOP είναι:

Για κατόχους διαρκείας που επιθυμούν να διεκδικήσουν τη θέση τους (απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας τους):

• Από την Τρίτη 12 Αυγούστου στις 14:00 μέχρι την Τετάρτη 20 Αυγούστου στις 16:00.

Για μη κατόχους διαρκείας που επιθυμούν να αγοράσουν ελεύθερη θέση (προτού ελευθερωθούν οι θέσεις των διαρκείας)

• Από την Πέμπτη 14 Αυγούστου στις 09:00 έως την Τετάρτη 20 Αυγούστου στις 16:00

Για όλους τους φιλάθλους μετά την ελευθέρωση των θέσεων των διαρκείας

• Από την Πέμπτη 21 Αυγούστου στις 09:00 μέχρι την Τρίτη 26 Αυγούστου στις 16:30 (ημέρα αγώνα).

Το ORANGE SHOP θα παραμείνει κλειστό τις πιο κάτω μέρες:

• Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014 • Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 • Κυριακή 17 Αυγούστου 2014 • Κυριακή 24 Αυγούστου 2104

* Για αγορές άνω των €100 μπορεί να χρησιμοποιηθεί τραπεζική κάρτα. * Τα δυτικά ταμεία του ΓΣΠ θα είναι ανοικτά από τις 19:30 τη μέρα του αγώνα εφόσον θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ APOEL FC LOYALTY / MEMBERSHIP ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

– Με κάθε αγορά (ανεξαρτήτως της ποσότητας των εισιτηρίων) οι κάτοχοι διαρκείας θα λαμβάνουν 30 βαθμούς στα πλαίσια του προγράμματος APOEL FC LOYALTY / MEMBERSHIP. Το προνόμιο ισχύει μόνο για τους κατόχους διαρκείας για όλη την περίοδο προπώλησης. Εξαιρείται η προπώληση από τα ταμεία ΓΣΠ. – Στο πρόγραμμα συμμετέχουν αυτόματα μόνο οι κάτοχοι διαρκείας 14-15. -Οι βαθμοί θα προστίθενται αυτόματα στο λογαριασμό των κατόχων είτε για αγορές μέσω διαδικτύου είτε μέσω ORANGE SHOP. -Επιβάλλεται η προσκόμιση της κάρτας διαρκείας για αγορές εισιτηρίων μέσω του ORANGE SHOP.

ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ UEFA

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των πιο κάτω τμημάτων και θέσεων θα πρέπει να αγοράσουν εισιτήριο αγώνα σε άλλες θέσεις και τμήματα λόγο δέσμευσης των θέσεων του από την UEFA.

Τμήμα 306,  • Σειρά 1, θέσεις 1-10 • Σειρές 6 & 7, θέσεις 1-10

Τμήμα 109, ολόκληρο

Τμήμα 110, • Σειρές 4 έως 13, θέσεις 1-5

Τμήμα 208 • Σειρές 1 έως 4, θέσεις 1-8 • Σειρές 5 έως 7, θέσεις 1-10 • Σειρά 8, θέσεις 1-9

Τμήμα 220, ολόκληρο

Τμήμα 126 • Σειρά 2, θέση 1-9 • Σειρές 3 έως 13, θέσεις 1-10

Τμήμα 406 • Σειρά 1 έως 10, θέσεις 1-21 • Σειρά 11, θέσεις 1-5

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διάρκειας των πιο πάνω τμημάτων θα μετακινηθούν στις πλησιέστερες ελεύθερες θέσεις οι οποίες θα είναι δεσμευμένες από την Τρίτη 12 Αυγούστου στις 14:00 μέχρι την Τετάρτη 13 Αυγούστου στα 16:00.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

– Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που έχουν παραλάβει το εισιτήριο διαρκείας μέχρι την Δευτέρα 11 Αυγούστου στις 14:00 θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο αγώνα για τη θέση τους σύμφωνα με το πρόγραμμα προπώλησης. -Φίλαθλοι που θα αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας μετά την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο στη θέση τους εφόσον αυτή είναι ελεύθερη. – Οι φίλαθλοι θα πρέπει να εισέρχονται στο στάδιο από τις θύρες όπως αυτές αναγράφονται στο εισιτήριο εισόδου και/ή στο εισιτήριο διαρκείας. Σε αντίθετη περίπτωση η είσοδος στο στάδιο δεν θα είναι εφικτή. – Η Δυτική, Ανατολική, Νότια και μέρος της Βόρειας κερκίδας θα είναι στη διάθεση των φιλάθλων μας. – Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 19:30 και καλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα προς αποφυγή ταλαιπωρίας και καθυστέρησης κατά τον έλεγχο στις εισόδους. – Απαγορεύεται η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων εντός του Σταδίου. – H επίδειξη πολιτικής ταυτότητας είναι απαραίτητη για την αγορά και παραλαβή εισιτηρίου. – Oι θέσεις στη Δυτική και Ανατολική θα τηρούνται αυστηρά για αυτό θα πρέπει όλοι να καταλάβουν τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο και/ή την κάρτα διαρκείας τους. – Προσπάθεια εισόδου στο γήπεδο με εισιτήριο και/ή κάρτα διαρκείας η οποία έχει χρησιμοποιηθεί ξανά για είσοδο στον ίδιο αγώνα είναι παράνομη και η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ενημερώνει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις θα λάβει μέτρα εναντίον των παρανομούντων. Στις δε περιπτώσεις των εισιτηρίων διαρκείας διατηρεί το δικαίωμα να τα ακυρώσει. – Με κάθε εισιτήριο και/ή εισιτήριο διαρκείας επιτρέπεται η είσοδος σε ένα φίλαθλο, ανάλογα της κατηγορίας εισιτηρίου και της ηλικίας του φιλάθλου. – Καλούνται οι φίλαθλοι της Ομάδας μας όπως σταθμεύσουν τα οχήματα τους Νοτιοδυτικά του Σταδίου, χωρίς όμως να εμποδίζουν την ομαλή κυκλοφορία των αυτοκινήτων στις οδικές αρτηρίες της περιοχής. -Αστυνομική ανακοίνωση για τα μέτρα ασφαλείας θα εκδοθεί από την Αστυνομία Κύπρου.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X