Τέλος εποχής για Χρύση

Ακόμα μια εκκρεμότητα έκλεισε σήμερα με τον Χρύση Μιχαήλ να ενημερώνεται ότι δεν είναι στα πλάνα ενόψει της νέας χρονιάς. Ο διεθνής μέσος μετά από 8 χρόνια παρουσίας στα οποία πρόσφερε πάρα πολλά θα ψάξει για το νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό. Η φετινή χρονιά δεν ήταν αυτή που θα φανταζόταν όχι μόνο ο ίδιος αλλά όλοι μας, αφού η συμμετοχή του περιορίστηκε στο ελάχιστο. Η ανάγκη για ανανέωση υπερίσχυσε και παρόλο που ο Χρύσης σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε πως ήθελε να παραμείνει για ακόμα ένα χρόνο αυτό δεν κατέστει δυνατό. Ο Γιοβάνοβιτς όπως και στις περιπτώσεις των Μίρο και Μπρούερς είχε τον άχαρο ρόλο να ενημερώσει για την απόφαση του τον Χρύση σε συνάντηση που είχαν οι δυο από λίγο. Στη συνέχεια η διοίκηση εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα ακόλουθα:

«Μετά τη μη ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Nenad Mirosavljevic και Joost Broerse, η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ανακοινώνει επίσης τη μη ανανέωση του συμβολαίου με τον Χρύση Μιχαήλ. Ο Πρόεδρος, η Διοήκηση, η Τεχνική Ηγεσία και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ εκφράζουν τις θερμές και ολόψυχες ευχαριστίες τους στους τρείς ποδοσφαιριστές για την πολύ μεγάλη προσφορά τους στην ομάδα μας. Μαζί τους ζήσαμε μοναδικές και ανεπανάληπτες ιστορικά στιγμές.  Ο Misosavljevic, o Broerse  και ο Μιχαήλ έδωσαν το δικό τους στίγμα και έβαλαν το λιθαράκι τους στη σύγχρονη εποχή του ΑΠΟΕΛ.

Τους ευχόμαστε κάθε καλό και κάθε επιτυχία στην πορεία που θα ακολουθήσουν».

Είπε το ναι ο ΗλίαΣε μια άλλη εξέλιξη ο Ηλία απάντησε θετικά στην πρόταση ανανέωσης που του έγινε και θα συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα.  Ο  Ηλία αποδέχτηκε και την μειώσει απολαβών και η προσοχή πλέον στρέφεται στην περίπτωση Κόντη. Στον Έλληνα αμυντικό προτάθηκε μονοετές συμβόλαιο και παρόλο που η μείωση στις οικονομικές απολαβές είναι σημαντική υπάρχει αισιοδοξία ότι ο παίκτης θα κλείσει την καριέρα του στην ομάδα μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!