Τελευταία ευκαιρία

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ δείχνουν μια τρομερή δυσκολία να ανταποκριθούν στους κρίσιμους και καθοριστικούς αγώνες της φετινής χρονιάς. Αυτό που σκορπά την απογοήτευση ανάμεσα στον κόσμο μας δεν είναι μόνο η προβληματική απόδοση τους αλλά και η απάθεια την οποία παρουσιάζουν και η οποία είναι πλέον ένα βασικό χαρακτηριστικό. Αν μπούμε στη διαδικασία να απορρυθμίσουμε τους αγώνες όπου οι παίκτες ήταν φαντάσματα μέσα στη φανέλα του ΑΠΟΕΛ θα προκαλέσουμε κατάθλιψη. Ο αγώνας του Σαββάτου είναι η τελευταία ευκαιρία για όλους.  Αν ο ΑΠΟΕΛ δεν κερδίσει την Αεκ όλα συνηγορούν ότι θα χάσει το πρωτάθλημα. Αυτό θα έχει απρόσμενες συνέπειες σε πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές και σίγουρα θα προκαλέσει μια σειρά από αρνητικές εξελίξεις και συνέπειες στην ομάδα μας.

Η πίεση προς όλους και κυρίως στους ποδοσφαιριστές είναι τεράστια. Η ανεπάρκεια του Φινκ δεν αποτελεί δικαιολογία για την κατάντια του Τσιρείου και όσοι παίκτες δεν μπορούν να το αντιληφθούν θα τους είναι ακόμα πιο δύσκολο να εκμεταλλευτούν την τελευταία ευκαιρία που τους δίνεται.

Το Σάββατο ο Μαντούκα θα επιλέξει 11 παίκτες οι οποίοι θα πάνε στον πόλεμο και απαγορεύεται να επιστρέψουν χωρίς τη νίκη.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X