Υπάρχει χρονοδιάγραμμα

Μπορεί να μην το λένε στις δημόσιες τοποθετήσεις τους αλλά υπάρχει deadline. Αναφερόμαστε στη διοίκηση αλλά και τον προπονητή οι οποίοι θέλουν να κλείσουν τις εκκρεμότητες που αφορούν το ρόστερ πριν το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Η επίσημη πρώτη του ΑΠΟΕΛ είναι στις 26 Ιουνίου και ο στόχος είναι μέχρι  τότε να κλείσουν τρεις σημαντικές υποθέσεις. Οι ενδείξεις είναι θετικές αλλά τα πράγματα δεν εξαρτώνται μόνο από τον ΑΠΟΕΛ αφού είναι φανερό ότι κάποιοι παίκτες θεωρούν ότι έχουν ακόμα χρόνο για να αξιολογήσουν εναλλακτικές επιλογές. Ντε Βινσέτι, αμυντικός  και επιθετικός είναι οι τρεις ανοικτές υποθέσεις με τις διεργασίες να βρίσκονται στα φόρτε τους και η τελική έκβαση να θεωρείται καθοριστική για τον αγωνιστικό σχεδιασμός της ομάδας.

Για τον Αργεντινό τα πάντα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό που πρέπει να συμβιβαστεί με τη ρεαλιστική αλλά και μοναδική πρόταση που έχει για παραχώρηση του παίκτη. Τόσο ο ΑΠΟΕΛ όσο και ο παίκτης θέλουν να κλείσει θετικά η υπόθεση και οι πρωταθλητές Ελλάδας καλούνται τις επόμενες μέρες να πάρουν την τελική τους απόφαση.

Για τον αμυντικό η περίπτωση του Καρλάο είναι γνωστή και  το ζητούμενο είναι να πειστεί ο παίκτης ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι η καλύτερη του επιλογή. Αν το θέμα δεν κλείσει τις επόμενες ώρες σημαίνει ότι ο παίκτης ψάχνεται και πως θα πρέπει να προχωρήσουμε με τις εναλλακτικές επιλογές.

Τέλος ο επιθετικός είναι το τρίτο αλλά εξίσου σημαντικό κεφάλαιο. Ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη από έναν παίκτη με αποδεδειγμένη ευχέρεια στο σκοράρισμα αλλά και που να ταιριάζει στο αγωνιστικό προφίλ του Δώνη. Εύκολο στα λόγια αλλά δύσκολο στην πράξη!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!