Όλοι μέσα

Τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις έχει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην προσπάθεια του να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή ομάδα αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του. Φυσικά κάποιοι από αυτούς όπως ο Φλορέα προέρχονται από μακρά αποχή και άλλοι (Ζεβλάκοφ) από ελάχιστα λεπτά συμμετοχής , οπότε οι όποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα δεν θα είναι ακραίες. Ο Κοσόφσκι δείχνει να πηγαίνει καλά αφού έβγαλε και τη χτεσινή προπόνηση χωρίς πρόβλημα και αν αυτό συνεχιστεί πιθανόν να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Ο προπονητής θα ήθελε πολύ να τον έχει στην αρχική εντεκάδα αλλά δεν θέλει να ρισκάρει οποιαδήποτε υποτροπή οπότε θα περιμένει ακόμα 1-2 μέρες ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η άποψη του Πολωνού.

Ο Χρύσης ίσως να είναι η άλλη προσθήκη στην αρχική εντεκάδα αν ο Σατσιάς πληρώσει την άσχημη εμφάνιση με Αλκή, κάτι που θεωρείται σίγουρο ότι θα γίνει στην περίπτωση του Αλεξάνδρου ο οποίος δεν κατάφερε να αρπάξει την ευκαιρία.

>

Το ζητούμενο είναι να μπορέσει η τεχνική ηγεσία και όποιοι αγωνιστούν να παρουσιαστούν έτοιμοι και αποφασισμένοι. Λέμε πλέον όλοι ότι σε τέτοιους αγώνες το ΑΠΟΕΛ δείχνει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και στο τέλος κερδίζει αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει και στην πράξη. Η ομάδα μας σε ένα ακόμα αγώνα βρίσκεται με την πλάτη στο τοίχο αφού η αστάθεια μας έφερε μακριά από την κορυφή και πολύ νωρίς σε ρόλο κυνηγού.

____________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Αφήνουμε πίσω την αποτυχία της προηγούμενης βδομάδας και όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, θα είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τον απόλλωνα στην έδρα μας. Τώρα είναι η ώρα να συσπειρωθούμε και να υποστηρίξουμε πιο παθιασμένα από ποτέ τον ένα και μοναδικό Θρύλο αφού στα δύσκολα η ομάδα μας χρειάζεται περισσότερο. Οι τρεις βαθμοί είναι επιτακτική ανάγκη το Σάββατο και από την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε το παν στην κερκίδα για να σπρώξουμε την ομάδα μας στη νίκη.

Η παρουσία του καθενός είναι αναγκαία και
δεν μπορεί να λείψει κανείς από τον αγώνα αυτό.

Εμείς θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε στο Fan Club από τις τέσσερις το απόγευμα και από εκεί θα πάμε γήπεδο για να κερδίσουμε άλλη μια μάχη της κερκίδας. Όπως πάντα, το οίκημα μας θα είναι και το σημείο από όπου θα ξεκινήσει η πορτοκαλί πορεία για το ΓΣΠ για αυτό ελάτε όλοι από το ‘Σπίτι των Πορτοκαλί’ για να φύγουμε μαζί για το γήπεδο.

Τέλος θα θέλαμε να αναφερθούμε στα αστυνομικά μέτρα που έχουν αποφασισθεί για το παιχνίδι του Σαββάτου. Σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας δεν θα σταθμεύσουν στα γήπεδα του Nuevo Campo αλλά στο χώρο στάθμευσης πίσω από την Βόρεια Κερκίδα. Αυτό σημαίνει ότι οι φιλοξενούμενοι οπαδοί ερχόμενοι από Λεμεσό θα περάσουν και από την υπεραγορά Ορφανίδη μέχρι να καταλήξουν στο προορισμό τους. Σε αντίθεση, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ θα μπορούν να σταθμεύσουν στους χώρους πίσω από τη Νότια κερκίδα (όπως γίνεται και στα παιχνίδια με ομόνοια). Συνεπώς οι οπαδοί μας θα πρέπει να έρθουν στο γήπεδο είτε μέσω του αυτοκινητόδρομου ή των Λατσιών, είτε να έρθουν μέσω Τσερίου.

Ραντεβού το Σάββατο με τρέλα και τσαμπουκά για να πάρουμε το τρίποντο

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ – ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!