Όλοι μαζί…αλλά ο καθένας την δουλειά του.

Ο πόλεμος κηρύχτηκε. Είμαστε αφοσιωμένοι στον στόχο του πρωταθλήματος και τίποτα δεν είναι ικανό να μας σταματήσει. Αυτοί που επέλεξαν να παίξουμε κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις φαίνεται δεν τα είχαν καλά σχεδιασμένα στο μυαλό τους… Το ΑΠΟΕΛ είναι μια γροθιά και μια πύρινη λάβα. Αλίμονο σε αυτούς που θα βρεθούν στο διάβα μας. Αφού έτσι θέλετε, έτσι θα πράξουμε…..όλοι μαζί αλλά και ο καθένας την δουλειά του. Ο κόσμος έστειλε το μήνυμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχτούμε από κανέναν να παίζει με την ιστορία και του στόχους της ομάδας μας. H οργή και η αγανάκτηση των οπαδών μας για την σφαγιαστική διαιτησία της Τετάρτης, αποτέλεσαν την κορύφωση της ανεκτικότητας και της υπομονής μας. Ο κόσμος αποτελούσε πάντοτε την ασπίδα προστασίας του Σωματείου. Δυστυχώς για πολλούς, ο κόσμος δεν είναι πλέον μόνο ασπίδα αλλά και δόρυ έτοιμο να καρφωθεί σε όσους κάνουν ύπουλες σκέψεις εναντίον του ΑΠΟΕΛ. Ο κόσμος ξέρει να κάνει την δουλειά του και αυτό θα πράξει για άλλη μια φορά. Οι κερκίδες το Σαββάτο θα είναι μια πύρινη λάβα. Αλίμονο σε όσους θελήσουν να τα βάλουν μαζί μας. Είμαστε ορκισμένοι και δεν κάνουμε πίσω. ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΜΑΣ.

Η Διοίκηση έλαβε το μήνυμα. Η αδυναμία του Δημητρίου να ευνοήσει διπλωματικά τον απόλλωνα έκανε τον κόσμο μας να ξεχειλίσει από οργή και αγανάκτηση. Η κακοστημένη, στημένη διαιτησία αποκλεισμού του ΑΠΟΕΛ, ξύπνησε την οργή στους διοικούντες και με πρωτοστάτη τον μέχρι χτες μετριόφρον Πρόεδρο μας Φοίβο Ερωτοκρίτου έδωσε το έναυσμα για επίθεση στις κακοπροαίρετες πεποιθήσεις των αντιπάλων μας. Η Διοίκηση οφείλει να κάνει την δουλειά της, που δεν είναι άλλη από το να προστατεύει τα καλώς νοούμενα συμφέροντα της ομάδας μας από τους κάθε λογής παρείσακτους. Οφείλει και πολύ καλά πράττει, να βάζει φρένο στις άτοπες ανακοινώσεις του παραρτήματος και να απαντά με τρόπο αποστομωτικό στις αστείες απαιτήσεις τους.

Η τεχνική ηγεσία ας κλείσει τα αυτιά της. Άστε σε μας να διαχειριστούμε όλους τους εξωγενείς παράγοντες που θέλουν να μας βλάψουν. Εσείς απλά κάντε αυτό που μας αποδείξατε ότι ξέρετε να κάνετε. Να κερδίζετε στα δύσκολα αντιπάλους και κατεστημένα. Σας πιστεύουμε, σας εμπιστευόμαστε, σας το ζητούμε. Ο αποκλεισμός από το κύπελλο με τον τρόπο που έγινε μας πωρώνει αντί να μας απογοητεύει. Φροντίστε να μείνετε μακριά από τον πόλεμο που κηρύξαμε εμείς με αυτούς που σας αμφισβητούν και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα στα μούτρα τους.

Οι ποδοσφαιριστές μας ας κάνουν αυτό που ξέρουν. Χιώτη, Κόντη, Σάββα, Μπίδη, Μάριε, Άνθω, Νεκτάριε, Μαρίνο, Χρύση…ξέρετε με ποιους παίζεται, δεν έχετε ανάγκη να σας το υπενθυμίσουμε. Παίζεται με τους Εθνοκτόνους του Κυπριακού Ελληνισμού. Αυτούς που υψώσατε την Ελληνική σημαία στα μούτρα τους όταν βλέπατε το σύμβολο του Έθνους να καίγετε στην βόρεια. Έχετε καθήκον να μεταφέρετε αυτό τον τσαμπουκά και την πώρωση τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές μας και να μπούμε στο γήπεδο να μασούμε σίδερα. Μείνετε έξω από τα υπόλοιπα που συμβαίνουν με τις στημένες διαιτησίες και επικεντρωθείτε στον ένα και μοναδικό μας στόχο. Να κερδίσουμε τους τουρκόφιλους, μηδενιστές του Έθνους και να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα που μας στέρησαν πέρσι. Το χρωστάτε στους εαυτούς σας και στον κόσμο που σας λατρεύει.

Όσο για το apoel.net, θα συνεχίσει να κάνει αυτό που ξεκίνησε πριν 13 χρόνια. Να ξεσκεπάζει και να ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας για όσους κακοπροαίρετα προσπαθούν να βλάψουν το ΑΠΟΕΛ

Ο πόλεμος ξεκίνησε και δεν θα κάνουμε πίσω…σας θέλουμε όλους δίπλα μας.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X